Teade

Collapse
No announcement yet.

Yamaha NS-F150 põrandakõlarid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Yamaha NS-F150 põrandakõlarid

    Tere, kuna olen uus siin foorumis ning eriti kõlaritega seonduvast matsu ei jaga, siis tahaks enne kõlarite soetamist veidi infot hankida.

    Tahaksin teada, et kas keegi on nende kõlaritega varem kokkupuutunud ning et kui neile osta kõrvale 8 oomise takistusega ressiiver, et kas need kõlarid seda kiiresti väsitama ei hakkaks (kõlarid ise 6 oomised, nominaalvõimsus 50W ja maksimum 180W).
    Ning kui keegi oskab nende hinnaklassis (u. 120 eurot tükk) midagi muud ja paremat soovitada, oleks see kõik teretulnud.

    Plaanis oleks nendega kuulata muusikat, peamiselt elektroonilist, kuid vahest ka midagi akustilisemat
    viimati muutis kasutaja hkz; 26 m 2013, 14:37.

    #2
    Vs: Yamaha NS-F150 põrandakõlarid

    Kas tõesti siis ainult vaadatakse ja keegi ei oska midagi öelda?

    Comment


      #3
      Vs: Yamaha NS-F150 põrandakõlarid

      Vastuseid oma küsimustele leiaksid kui natukenegi kõlarifoorumis allapoole kerida, Yamaha ja muu odavate kõlarite kohta küsitakse siin üsnagi palju, mõned armastavad (kes muid kõlareid pole kuulanud) teised laidavad (kes on nii mõndagi kuulanud).

      http://www.elfafoorum.eu/threads/147...rma+k%F5lareid
      Ega enne sa teada ei saa kas meeldib või mitte kui oled kuulamas käinud. Oma kõrv on kuningas. Pelgalt ainult teiste arvamustele lootma pole mõtet jääda, kelle ema, kelle tütar, nii palju kui siin foorumis on inimesi, niipalju võid leida ka arvamusi.
      Eks kõlarite ostul võib kehtida reegel, kui kõrvale meeldivad osta ära, kui ei meeldi otsi edasi. Ostan, müün, kahetsen - ei ole just kõige targem tegutsemis viis.
      Edu

      Comment

      Working...
      X