Teade

Collapse
No announcement yet.

McCauley Sound Inc. USA - Assembled in Russia?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    McCauley Sound Inc. USA - Assembled in Russia?

    Sattusid minu kätte kaks täisriba PA-kasti peal kiri McCauley SA1210FR. Googeldades leidsin suure vaevaga ühe pildi sarnasest kastist, kuid elemendid olid sees teise asetusega. Minu kastil on sees kaks 12'' bassikat nimega B1240 üksteise suhtes vastassuunas ning eest paneelilt nad ei paistagi, on ainult üks suur ava kust natuke ühe elemendi serv paistab. Ees paneelil asub 10'' element nimega 1033A, mis on arvatavasti kesksageduse rollis. Ees paneelil on väikse lehtriga veel üks komrpessiooni kõrgsagedus MD4010 firma tähis oleks nagu APS ja made in Russia. Lisaks veel üks kõrgsagedes "Difraction ring radiator" nimega HF4120 ja firma on sama APS.
    Kõrgsageduste osakonnas on veel miskine filter, mis tõenäoliselt jagab signaali ära kesksageduse ja kõrgsageduste vahel. Kast on bi-amp'itav ehk siis bassi elemendid eraldi võimu otsa.

    Bassikate ja kesksageduste peal on kirjas McCauley Sound Inc. USA - Assembled in Russia.
    Kõrgsagedused on nagu "ausama" vene päritoluga.

    Ainuke mille kohta ma netist midagigi leidsin oli bassi element B1240, mis peaks olema 350W 8 Oomi ja seda juhul kui tegu on originaal USA variandiga?

    Tegelikult huvitab mind McCauely ajalugu. Millega on tegu. Kas tegemist on lihtsalt vene koopiaga? Millal ja kus neid tehti? Kasti koostekvaliteet on vägagi hea. Korralik paks vineer, kuuskant poldid, metallist vindi pesad, ilus ja tugev konstruktsioon. Korraliud nurgad, riide kate ning metallvõre.
    Veel huvitaks, kust leida elementide kohta informatsiooni?
    Paaril bassikal on elstased servad aja jooksul ära pudenenud. Membraan on tugev ja liigub ilusti. Kas oleks mõtet taastada?

    Igasugune informatsioon ja soovitused on teretulnud.

    #2
    Vs: McCauley Sound Inc. USA - Assembled in Russia?

    Pane pilti ka.
    Algul oli ta USA firma nüüd peaks tootmine toimuma USA asemel venemaal.Kvaliteet pole väidetavalt langenud väga.

    Comment


      #3
      Vs: McCauley Sound Inc. USA - Assembled in Russia?

      Piltidega läheb aega, kuna tulin just linna tagasi ja niipea maale asja pole. Samas ma ei taha uskuda, et minu käes ainukesed eksemplarid on. Kuskile pidi neid veel jõudma - bändimehed, klubid, PA-firmad?

      Comment


        #4
        Vs: McCauley Sound Inc. USA - Assembled in Russia?

        Paistab, et McCauley on Eestis tume maa?

        Comment

        Working...
        X