Teade

Collapse
No announcement yet.

Halb kontakt Jupiter-tüüpi kõlaris

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Halb kontakt Jupiter-tüüpi kõlaris

    Patsiendiks on 10AC201 Jupiter tüüpi kinnised kõlarid. Sümptomid on sellised, et aeg-ajalt vaikib üks või teine kõlar või siis ragiseb, justkui oleks ühendus katkemise piiri peal.
    Enamasti aitab, kui esiplaadi pihta käega koputada. Mõnikord ärkab ka ise näiteks kõvema bassiheli peale uuesti ellu. Olen neid mitu korda lahti võtnud ja kaableid ning filtri elemente koputanud, kuid siiani pole jälile jõudnud, mis seda võiks tekitada...
    Filter koosneb neil ühest suurest metallkestaga vene päritolu kondekast (värvitud helepruuniks) ühest plastalusel poolist ning ühest rohelisest drosseli näoga asjandusest.
    Allkiri.

    #2
    Vs: Halb kontakt Jupiter-tüüpi kõlaris

    Üks vea(katkestuse) leidmise viise on koputamine, andsid kõlarile matsu- hakkas tööle! Julgen pakkuda vea valjuhääldi "vuntsides" , hästi paenduvad juhmed, millega on ühendatud korvil olev klemmlaud võnkepooliga. Kui on katki, teeb valjuhääldi krabisevat ja katkendlikku häält või jääb vait. Minu arvates kõige tõhusam viis remondiks on katkised "vuntsid" välja vahetada. Leiad vanadest valjuhäälditest. Membraani külge tinutamisel ole tähelepanelik! "Vuntsi" pikkus on tähtis- lühem originaalist olla ei tohi ja palju pikem võib hakata käima vastu membraani.

    Comment

    Working...
    X