A.Vassilkov ja Estelon XA
Collapse
X
-
Vs: A.Vassilkov ja Estelon XA
Lihtsalt erinevad ärimudelid, Hiina suudab massiliselt odavalt toota ja odavalt müüa (kusjuures ka tehnoloogiliselt kõrgel tasemel kaupu) versus panna loetud eksemplärid toroide pistikutega mdf karpi ja küsida suurt overprice.Comment
-
See kolakas kohe küsib ossi järgi, see digiläbu mis meil faasist sisse tuleb võib seal korralikult silutud saada.
Ja mdf ongi papp. Loodetavasti ikka hdf, hinna pärast pole mõtet pehmemat eelistada vist.Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.Comment
-
Kui inimesel on palju raha, kas ta on kohe automaatselt nii loll, et ostab endale mingi kingakarbis transformaatori, või mingit kaabli pandlad? Tegu on ikka räpase müügi nipiga, mis on suunatud lolli leidmisele. Hiina kaubandus seevastu toimib ausalt: vaesed saavad seal -naudingu, lollid -õppetunni, koonerdajad -heaolu illusiooni...Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.Comment
-
Ma olen meie võrgupinget spektraalanalüsaatoriga vaadanud, kõige suuremad on seal ikka 50 Hz harmoonilised. Lubatud lõikesagedus filtrina 800 Hz on alles 16.-nes harmooniline.Comment
-
Estelon 2017-2018 0,5 milli kahjumit. 2019 tundub parem olevat. Oskab keegi nr-d kommenteerida? https://krediidiraportid.ee/alfred-partners-ou 700k müügitulu, 25k riiklikud maksud? Tundub, et nad kogu tulu kuludeks kirjutavad. Audesega võrreldes 3m müügitulu, 447k riiklikud maksud, kasum 13% +-.Comment
-
Midagi tundub seal imelik olevat küll.
Kolme viimase aasta kahjum kokku on üle 50 korra suurem kui aktsiakapital, kui eeldada, et 2019 tuli kokku 0 kahjumit/kasumit.
Aga ega nende paari numbri põhjal ei saa kuigi palju arvata, kulusid on ju ka muid olemas kui ainult riiklikud maksud ning omakapital võib firmas olla ka muul moel kui aktsiakapitalina.Comment
-
Palju õnne Alfredile igatahes - palju tööd selle taga nii Estelonis kui enne seda. High End valdkonnas Eesti resurssidega hakkama saada pole kindlasti lihtne.
Comment
-
Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.Comment
-
Comment
-
Toidan trolle!Comment
Comment