Teade

Collapse
No announcement yet.

Millega on tegemist.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Millega on tegemist.

    Asi selline,et sõbrapoiss tuli eile minu juurde ja andis mulle paberi peale sokerdattud jooniste ja numbritega kombinatsiooni,sellest sain aru,et tegemist on kõlliga,aga mis tüüpi sellest ei ühmanud midagi vällja.Niipalju sain ta jutust aru ,et ned kõllid on aktiivsed ja ta tahab nad minu kombel ümber ehitada.Nüüd küsin millega on tegu ja kas tasub ümber ehitada.Tegemist on siis 1058*283*148 ühes kõllis on 2 73mm ja 4 170mm valjukat.73 ja 170 vahel on vahelagi.Nüüd ma trükin igasuseid numbreid ja tähti mis ta paberile kirja pani. 2tk TESLA k14 t8,arv 168 8oomi 5w,2tk ARO 6608 8oomi 8w ky kg,2tk ARO 6804 4oomi 8w k16 t3.TC 477 MP 2U OM 250V=SO. TC 473 MP 4U OM 160V=T7. 637 37.Ma ei tea kas te saate aru sellest virrvarrist.

    #2
    oletan, et tegu on mingi tesla veneaegse masstoodanguga, kuid ilma pildita on väga raske öelda, mida ja kuidas ümber teha! ümber ehitada ja asja täiustada on ju alati võimalik, aga kas ka mõtet on????

    Comment


      #3
      No minuarust oli Tesla toodang suunatud rohkem mingisuguse ürituse helindamise tarvis, kus oli tarvis valjut häält, kisa. Koduseks Hi-Fi`ks minu arust hästi ei kõlba - madalate ost jääb suht nadiks. Nii et ümber modimine tuleks kõne alla sel juhul kui teaks kindlalt alumist sageduspiiri - arvatavasti jääb see kuhugi midbassi kanti. Seega oleks kindlalt tarvis subwooferit, et ikka kogu sagedusriba oleks võimalik ära katta. Jama kui palju tegelikult.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

      Comment


        #4
        selline idee vahele, et mis siis oleks kui teha membraan sellistel tesladel jäigemaks mingi lakiga ja siis näiteks ise uus kummilõdvik(surround) teha? nagu siin foorumis üks teema on?
        paistab nagu frees olemas olevat :
        http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?boar...;num=1043940490
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

        t-linespeakers.org

        Comment


          #5
          Jah see ka tegelikult mõte missugune. Kas sellest aga kah tõsist asja saab, see on teine lugu. Aga katsetada võib. Ja mõnes olukorras tulebki.
          Edu!
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

          Comment

          Working...
          X