Teade

Collapse
No announcement yet.

Visaton Congo

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Visaton Congo

    Tervist.

    Kuna juba väikseks traditsiooniks saanud et iga aasta enne päris talve veidi aega puutöökojas möllata ja midagi uut vahvat ehitada, siis peaks nagu jälle. Seekord tekkis mõte et võtaks viimasena valminud woofrist (2x TIW250 http://nagi.ee/photos/speedfreak/sets/135291/ ) woofrid välja ja teeks nendest tornid. Vanad tornid(Visatoni Starletid) paneks turgu kui huvi on või siis leiaks uue otstarbe mis pole ka kindlasti keeruline. Starleteid võib küsida igatahes( http://nagi.ee/photos/speedfreak/sets/60495/ )

    Ja vaatasin ja arvutasin, mõte oli isegi korraks VOX 253, aga ilmselgelt veidi liiga kallis, ainult elemendid lisaks TIWdele läheks u 16000. Veidi odavam tuleks Congo, ja arvatavasti sinnapoole ka asi liigub.

    Aga siis küsiks ikka targematelt ka et kas keegi on neid kokku pannud juba või on hoopis TIW250 midagi palju targemat teha? Woofrit oli küll lahe ehitada aga mingit väga hullu väärtust muusika kuulamisel ta minujaoks ei anna. Muide seda woofri kasti võib ka küsida julgelt siis ?

    Tänud, Ardo

    #2
    Vs: Visaton Congo

    Intz tegi sellised kastid,
    http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbu...281653ebed.jpg
    kasutades GF200 bassikaid. Elementideks vifa kõrg ja peerless kesk...
    Congo - siit-sealt kostunud, et ned visatoni keraamilised kõrged, ei tasu end ära (niivõrd-kuivõrd tasuvusest saab rääkida).
    Lisaks märkus teiselt tegijalt, et pigem üks kallim keskriba kui 2 odavamat (Visatoni Vox mudelid).
    Kastid ise - täpsed, puhtad ... aga seda nö. "õhulisust" ja sügavat lavapilti pole... samas nendel millel seda sügavust on kuuldud, neil tundub tonaalsus ja sagedused tiba moonutatud. Ehki Hipi läks pinsile vist, siis vast otsid segatüüpe, kus bassikas on kastis kuid kesk ja kõrg on laual. Enne muidugi kuula neid lahtiseid kõlareid kellegi juures.
    -

    Comment


      #3
      Vs: Visaton Congo

      Minujaoks need VOX keskid pole üldse mitte odavad.
      Aga samas ei ole vist väga mõtet päris lampi ka asju kokku panema. Mõne Visatoni Kiti järgi oleks hea kindel teha, ma väga ilge elektrik et sada korda filtrit ümber teha. Ega kõrv ka arvatavasti päris igat asja välja ei kuule.
      Vaatan ikkagi Conga Kiti poole vaikselt vist. Oleks muidu mõnda parema hinnakvaliteedi suhtega kõrget selle keraamilise asemele?

      Ma sellelt lingilt ei leidnud küll kahjuks ühtegi tornipaari mis sarnaseks Congo või siis VOX iga.

      Muide ma praegu mõtlesin välja et ma arvutasin ja vaatasin hindu Vox 253 MTI ga, tavaline 253 on elementide poolest põhimõtteliselt sama kui Conga.

      Comment


        #4
        Vs: Visaton Congo

        Terve Conga teema DSM25FFL+DSM50FFL+TIW250-tega, isegi simulatsioonifailide lingid on sees. Kui saksa keelega hätta jääd kasuta guugli translaatorit või küsi!
        viimati muutis kasutaja YRO; 14 m 2009, 23:25.
        Minu DIY blogi
        <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

        Comment


          #5
          Vs: Visaton Congo

          Free support for loudspeaker projects, sourcing OEM speaker building supplies, and passive crossover design. We sell raw speaker drivers (tweeters, woofers, subwoofer, midrange drivers, full range drivers), speaker kits, amplifiers, capacitors, resistors, and inductors.

          Comment

          Working...
          X