Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
autosse jah!
koaksiaalkõlarid maki järgi ette ustesse
komponentkõlarite WF-id taha, Tw ette, kompod võimu järgi -2*60w RMS
sellisel lahendusel erilist mõtet pole. pigem oleks mõtekas komoped ette ja koksiaalid taha. Kuna kompode taha panek on suhtelistelt mõttetu üritus, siis pigem juba kaks paari kaoksiaale.
Ja koksidaalidele veel ühed tweerid ?.
Ise teeks nii et ostaks ette kompod ja taha kui tõesti vaja siis koksisaalid. Mis auto?
Ise teeks nii et ostaks ette kompod ja taha kui tõesti vaja siis koksisaalid. Mis auto?
Nüüd järela mõeldes oleks see loomulikult mõtekam variant:$:$
Läheksid asjad arvatavsati 5 seeria bmw-see
Arvad siiski, et pole taha m6tet koaksiaali toppida?[/quote]
Selles suhtes arvan et pole mõtet kuna see sulla madalat osta juurde ei anna, pigem nagu ruumilisust mis tegelikut ajab aga heli hoopis segasemaks. Mude sinu vaadatud kõlarid ei tohiks istuda 5 seeria aukudesse, need peaks kõik olelma bemmil 5,25". Seega ette kompo ja kui tunned et vaja siis taha koksiaalid.(need saad ju alati hiljem soetada kui vaja)
Samas Herzi energi seeria kõlarite kohta veel niipalju olen kuulnud et nendel suht rõhutatud madal ots pidavat olema kompodel.
Nüüd järela mõeldes oleks see loomulikult mõtekam variant:$:$
Läheksid asjad arvatavsati 5 seeria bmw-see
Arvad siiski, et pole taha m6tet koaksiaali toppida?
Selles suhtes arvan et pole mõtet kuna see sulla madalat osta juurde ei anna, pigem nagu ruumilisust mis tegelikut ajab aga heli hoopis segasemaks. Mude sinu vaadatud kõlarid ei tohiks istuda 5 seeria aukudesse, need peaks kõik olelma bemmil 5,25". Seega ette kompo ja kui tunned et vaja siis taha koksiaalid.(need saad ju alati hiljem soetada kui vaja)
Samas Herzi energi seeria kõlarite kohta veel niipalju olen kuulnud et nendel suht rõhutatud madal ots pidavat olema kompodel.[/quote]
Seega nii odava raha eest ei oska midagi soovitada, endal Orise Ps seeria kompod ees mängimas, ja need suht odavad ja kõik asjad enam vähem kvaliteediga selle raha eest, aga eks tulevik näitab.
Seega nii odava raha eest ei oska midagi soovitada, endal Orise Ps seeria kompod ees mängimas, ja need suht odavad ja kõik asjad enam vähem kvaliteediga selle raha eest, aga eks tulevik näitab.
1.5 kilo eest pole madala bassiheli kõrvale midagi saada?
mul oli kunagi sama seeria 5,25". esimeseks kogemuseks oli täitsa normaalne. tagumised koksiaalid unustaks jah ära. pane see raha kuhugi mujale. aaaga kui korralikku installi ei tee, pole head tulemust. tagumiste kõlarite arvelt osta pigimatti ja tee esiuksed hermeetiliseks ja plärinavabaks
1.5 kilo eest pole madala bassiheli kõrvale midagi saada?
sellles suhtes et midagi sellist mis ahhetama paneks, võid proovida samasid komoposid mis mul on, võid ka neid hertze proovida ja natuke veel valida on aga jah midagi sellist mis ahhetama paneks ei teaks küll.
Üks asi mis kompodel olla võiks kindlasti on filter.
sellles suhtes et midagi sellist mis ahhetama paneks, võid proovida samasid komoposid mis mul on, võid ka neid hertze proovida ja natuke veel valida on aga jah midagi sellist mis ahhetama paneks ei teaks küll.
Üks asi mis kompodel olla võiks kindlasti on filter.
noortehnik.ee , sellel lehel on mingid autostudiod, mds, samas praegu on suht hea pakkumine raito.ee lehel kus on rainbow slx 230 deluxe, need suht kobedad asjad, ma pakun et võivad ühed kobedamad olla selles hinnas, carsound.ee on orised, samas ka saab juba mingisugused DLS'id raituning.ee' lehel siis nende valik.
noortehnik.ee , sellel lehel on mingid autostudiod, mds, samas praegu on suht hea pakkumine raito.ee lehel kus on rainbow slx 230 deluxe, need suht kobedad asjad, ma pakun et võivad ühed kobedamad olla selles hinnas, carsound.ee on orised, samas ka saab juba mingisugused DLS'id raituning.ee' lehel siis nende valik.
Comment