Teade

Collapse
No announcement yet.

25AC-132

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    25AC-132

    Tere sõbrad, üks uus poiss võtab sõna - õigemini küsib ...
    Tuli välja :blink: , et mul ühel sõbral vedelevad juba mitmendat aastat kodus eelnimetatud kõlarid. Käskisin tal need maalt ää tuua, et äkki saab vaatata mis loomad on - välja näevad suht enamvähem normaalsed, kui arvestada 1990 sünniaastat. Mul kuulamisvõimalusega raske, (väikse autoga koju viia)siin leidub ju igasugu spetsialiste äkki on keegi kuulnud mis häält teevad - kui saast ei hakka koju maale viimagi. Või tasub proovida?
    25AC-132
    25AC-132

    #2
    Need kõlarid on vägahea häältega.Tasub igaljuhul võtta!25W madalsagedus(tänapäeval~50W)
    * * *

    Comment


      #3
      Mul olid kunagi need. Nende paigutusega on suur jama ja võimsustaluvus ei olnud ka kuigi hea. Või olid mul lihtsalt bassid läbi. Ei viitsinud süveneda nendesse ja vahetasin need mingite tornide (põrandakõllide) vastu. See tüüp, kes need minu käest sai, pani need autosse, seal olid küll väga lahedad Häält tegid muidu küll, kahjuks täpselt ei mäleta enam, et mis häält. Ma sain ka need tasuta. Kui sa ka saad, siis võta muidugi.

      Comment


        #4
        No nii, vedasin needsamusedki kõlarid kodu garaazi alla Ennem kui võimu järgi ühendasin võtsin nad kõi korralikult lahti. Bassiosal oli sees vaid 2 pisikest vatirulli, mis mind üldse ei rõõmustanud - kleepisin kogu kasti ulatuses seintele Eurovatiini (selline tihe umbes 6mm paks ja selle peale omakorda mahulise vatiini, elemendi taha 2 kihti, niiet umbes kolmandik kasti sisust sai "thumped"
        Loomulikult sai veetud uued 1,5 mm3 juhtmed

        Eelnev aasta aega kuulasin erinevaid helisid lädi S-90D - mis neil siis vahet?
        S90-e bassiosa on küll väga madal ja tüse, aga pole konkreetsust, niisama ajavad mingit oma rida - prõmmivad, seevastu 25AC bass pole küll nii madal (8") kuid on märksa konkreetsem ja võib öelda, et isegi "jõulisem"

        Midrange on AC25-l võibolla veidi pealetükkiv, kuid mitte liialt (äkki on mul kõrv harjunud S90-e midiga mis pole nii käre) aga on seevastu mõnusalt "selge"
        S90-e midrange jääb kuidagi tahaplaanile ja kui vaskpoolsest nuppu, ehk niznii tcast-i peale keerata muutub ta vastikult kraapivaks

        Kõrgetel on aga uskumatult suur vahe - AC25 kõrge moodustab terviku kogu ülejäänud ülejäänud elemetidega ja on uskumatult selge heliga, nad ei sisise
        nagu 90-d

        Kuulatud sai Oldfieldi Tras Lunast ja Claptoni Unplugged
        Kokkuvõtteks võib kinnitada ühe foorumikasutaja ütelust - S90 võib jaanitulle visata

        Comment

        Working...
        X