Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
"Aga muidu sellest 10GD34 saab täitsa mõnusa 2ribalise kõlari teha. Ostad mingi Visatoni tweeteri, 10ltr kast ümber ning alumise otsa lõikad kuskilt 100-150Hz juurest ära.. "
Alumist otsa ma ära ei lõikaks, see on üks parimaid asju sellel valjukal õigesse kasti paigutatuna...
Tweet peaks üsna korralik olema, minumeelest nendel valjukatel on maksimaalne lõikekõrgus hea tulemuse(niivürd-kuivõrd saabki rääkida heast tulemusest) saavutamiseks maks. 3 kHz.
Normid on väga suhteline - kui me võtame aluseks hinnalipiku, siis vast jah, nii enam-vähem. Kui me võtame aluseks aga soundi, võib olla ka emotsiooni, kuidas asi Sinu jaoks kõlama peaks, siis minu arvates midagi üllatavalt vahvat sealt ei tule.
"Õige" kast võiks olla miski 8 ltr maksimaalselt, häälestus 55-65 Hz.
Tweeter soovitavalt tekstiil-kuppel, need pigem mahedad ja mõjuvad positiivselt 10GD34 teravale soundile.
Originally posted by intz@Jan 10 2005, 20:03 minumeelest nendel valjukatel on maksimaalne lõikekõrgus hea tulemuse(niivürd-kuivõrd saabki rääkida heast tulemusest) saavutamiseks maks. 3 kHz.
Jah 3khz on tõesti max,olen proovinud nii 3500hz kui ka 4000hz ja nende sageduste juures heli ikka jama.Viimase filltri tegin oma tornidele 2500hz lõikesagedusega ja kolmas järk.Selle juures on heli ikka parem küll kui eelpool toodud sagedustega.
Comment