niih... küsin nüüd siin targemate käest, mida arvate kui ehitada sellised kõlarid endale. taustaks võin rääkida, et hetkel mul ei ole mitte millegagi kuulata muusikat välja arvatud subwoofer/kõrvaklapid. supakas heli teeb, aga mitte muusikat. teate ju isegi. ja kõrvaklappide enda heli mulle ei istu mitte. pole nagu päris "see õige", küllap mõistate. valisin välja selle kiti, kuna seda ei ole väga keeruline ehitada, ja vist on ka suht odav, ning heli pole ka kõige hullem?
kit ise siin:
http://web.archive.org/web/20030329214200/.../kit/kit116.htm
nüüd küsingi inimeste käest, kas keegi on selliseid ehitanud? nõuandeid on?
mis elementide hinnaks kujuneks? kas on üldse mõtet ehitada, võibolla saaks sama raha eest midagi paremat? kui pakute midagi paremat välja, siis võite arvestada et ei kavatse midagi kallist/keerulist/ülivõimsat (mõttetus, arvestades et võim on 4oomi, Pout (nom) 75W; Pout (max) 100W. 8oomi, Pout (nom) 60W; Pout (max) 72W.) ehitada. olemas ka vajaduse korral subwoofri toetus madalamate osas, aga arvan (ja loodan) et ehk pole seda vaja, kuna kõrvaltoas on vend 3kuuse titega, ja neile ei meeldi mitte kui maja jõmiseb ja kapid värisevad selle järgi kui mina muusikat naudin.
igatahes loodan et mainisin kõik vajalikud asjad ära (hetkel ei tule nagu mitte midagi meelde, mis veel mainimata)
Tänud! Head jõulukuud kah!
kit ise siin:
http://web.archive.org/web/20030329214200/.../kit/kit116.htm
nüüd küsingi inimeste käest, kas keegi on selliseid ehitanud? nõuandeid on?
mis elementide hinnaks kujuneks? kas on üldse mõtet ehitada, võibolla saaks sama raha eest midagi paremat? kui pakute midagi paremat välja, siis võite arvestada et ei kavatse midagi kallist/keerulist/ülivõimsat (mõttetus, arvestades et võim on 4oomi, Pout (nom) 75W; Pout (max) 100W. 8oomi, Pout (nom) 60W; Pout (max) 72W.) ehitada. olemas ka vajaduse korral subwoofri toetus madalamate osas, aga arvan (ja loodan) et ehk pole seda vaja, kuna kõrvaltoas on vend 3kuuse titega, ja neile ei meeldi mitte kui maja jõmiseb ja kapid värisevad selle järgi kui mina muusikat naudin.
igatahes loodan et mainisin kõik vajalikud asjad ära (hetkel ei tule nagu mitte midagi meelde, mis veel mainimata)
Tänud! Head jõulukuud kah!
Comment