Teade

Collapse
No announcement yet.

audes 116k ehitamine.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

audes 116k ehitamine.

niih... küsin nüüd siin targemate käest, mida arvate kui ehitada sellised kõlarid endale. taustaks võin rääkida, et hetkel mul ei ole mitte millegagi kuulata muusikat välja arvatud subwoofer/kõrvaklapid. supakas heli teeb, aga mitte muusikat. teate ju isegi. ja kõrvaklappide enda heli mulle ei istu mitte. pole nagu päris "see õige", küllap mõistate. valisin välja selle kiti, kuna seda ei ole väga keeruline ehitada, ja vist on ka suht odav, ning heli pole ka kõige hullem?

kit ise siin:
    http://web.archive.org/web/20030329214200/.../kit/kit116.htm
    nüüd küsingi inimeste käest, kas keegi on selliseid ehitanud? nõuandeid on?
    mis elementide hinnaks kujuneks? kas on üldse mõtet ehitada, võibolla saaks sama raha eest midagi paremat? kui pakute midagi paremat välja, siis võite arvestada et ei kavatse midagi kallist/keerulist/ülivõimsat (mõttetus, arvestades et võim on 4oomi, Pout (nom) 75W; Pout (max) 100W. 8oomi, Pout (nom) 60W; Pout (max) 72W.) ehitada. olemas ka vajaduse korral subwoofri toetus madalamate osas, aga arvan (ja loodan) et ehk pole seda vaja, kuna kõrvaltoas on vend 3kuuse titega, ja neile ei meeldi mitte kui maja jõmiseb ja kapid värisevad selle järgi kui mina muusikat naudin.

igatahes loodan et mainisin kõik vajalikud asjad ära (hetkel ei tule nagu mitte midagi meelde, mis veel mainimata)

Tänud! Head jõulukuud kah!

upitan teemat! äkki kellelgi jäi siis märkamata see...

Comment

rlrmentide hind peaks ca 1500 .- olema ja ma usun et see antud kõll on vägagi hea selle raha eest endalgi oli plaanis sellist teha aga finants seis ei võimalda. Igaljuhul jõudu ja jaksu edaspidiseks . B)
      TeamRMS

Comment

mul üks tuttav tegi need kõlarid ja heli on väga hea ja selge.

Comment

Hea jutt siin kommijatel, et sõber tegi ja kavatsen jne. Tolku sellest sulle vist pole

Nimelt mina olen antud kõlarid ise valmistanud ning peab nentima, et tulemusega võib täitsa rahule jääda. Kuigi ma soovitan audese kõrged millegi muu vastu vahetada, sest neil kuidagi "kiunuv" hääl.

Eelarve kohapealt peab arvestama nii 3k väljaminekuga.
          Elemendid lähevad sul maksma nii 1,5k
          filtri komponendid lähevad sul kusagil 400 eeku
          Terminalid nii 100-200kr olenevalt kvaliteedist odavamaid ei soovita
          värv/lakk 200 eeku kindlasti, jälle oleneb kvaliteedist
          pahtli peale arvesta ka nii yks koidula.
          Samuti läheb kulutusi veel silikooni/liimi ja kruvide peale.

Rohkem kuluartikleid nagu meeelde hetkel ei tulegi. Muidugi kui lased detailid välja lõigata, siis lisa 10 eeku meetrist veel otsa

Ise muidu veel yhed taolised plaanis lähiajal teha, aga siis mingit moodi muudetud kujul.

Kui kysimusi, siis lase julgelt tulla, hoiatan, et viimistlus on esimesel korral ajunuss ja pingetaluvuse test

Comment

njah, põhiliselt lähebki raha ainult elementide peale - vineer olemas, viimistluseks ilmselt ohtralt ja ohjeldamatult liivapaberit+lakk. terminali mõtlesin ise teha, et klemmid läbi vineeri, minu arust on nii ilusam. silikoon, pva, kruvid - neid on piisavalt varutud, sest olen ma ju küllaltki palju ehitanud kõiksugu kaste kõlaritele, subwoofritele, võimenditele ja muudele imelikele asjadele...

Comment

Working...
            X