Kuidas seda tina sukka sinna klemmi külge saaks, vana läks katki ja uus olemas, aga millega saaks seda uut tinasukka sinna kinni panna, estonia 35ac021 bassika kõll???? Oleks väga vaja abi kuna kaotan juba lootust, ültse midagi aru saada.
Teade
Collapse
No announcement yet.
bassika tinasukk
Collapse
X
-
Remonti mõttetu viia kuna küsitakse kõvat pappi sellise väikese töö eest. Parem proovi ise ja saad ka käe valgeks Seal ei ole midagi hullu lihtsalt joodad uue vuntsi asemele ja selle koha kus vunts kinnitub koonuse külge paned liimiga üle et uuesti lahti ei tuleks. Vaatama pead ainult seda et liiga lühikest vuntsi ei pane siis tõmbab uuesti puruks. Edu
Comment
-
Siin väike pildimaterjal sellise toimingu kohta> http://www.zone.ee/mattias_848/25gd26b/ Hakkama peaks sellise asjaga ikka igaüks saama, sest kui ma esimene kord sellist toimingut teostasin(kusjuures edukalt), siis oli see ka esimene kord kui üldse jootekolbi käes hoidsin :lol:
Comment
-
no neilt piltidelt nojah, ei saa nagu midagi aru. No ausalt öeldes, polnud enne vaja tinutadagi kui ma poleks lolli peaga liimiga üle pingutanud, aga no kuna ma nii noor ,siis ei oska, ja kokkuvõttes, selle tinasuka lõhkusin ise ära, võibolla leian kuskilt kohaliku meistri ka, aga igaks juhuks küsin kus selle laadseid töid ültse tehakse.
Comment
Comment