Teade

Collapse
No announcement yet.

Valjuhääldi mähiste taastamine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Valjuhääldi mähiste taastamine

    Hei

    Vanasti oli ehk see kuum teema mahapõletatud mähiste taastamine, kas tänapäeval väga tasub ära?
    On kaks 10'' PA midbassi põlenud mähistega, välimuselt suht mehised. Google esmane vastus töötegijana pakkus umbes 100 eur ühe valjuka remondiks. Too hind ei tasuks väga ära. Kui korraliku ja kindla tulemuse saaks 50 eur tk max, siis ehk kaaluks. Lisan pildid, andmete järgi peaks olema 100W RMS ja 96dB tundlikkusega element. Hetkel kõige mõistlikum oleks ehk pillipoest tellida 10'' the t box midbassid https://shop.pillipood.ee/0701161300/0/readmore/52734/
    Need peaks ikka parima hinna ja kvaliteedi suhtega olema, muidugi kuidas võõras kastis mängib.
    Mõtteid? Kui pillipoe variandist paremaid pakkumisi ei tule siis mõnele aktivistile võin need defektsed midbassid täitsa ära anda ehk.


    #2
    Pakun, et nende recone ei tasu ära, thomannist saab 50€ eest uue juba. Reconida tasub elemente mille hinnad seal 200-300 alates. Mul rcf l18p300 taastas futuretech lasnamäel, aga stasti tegi ja ei soovita, spets24 ka tegeleb taastamistega. Taastamise mõistlikus oleks ikka 50 protsenti uue hinnast maks, kui tegu ei ole just rariteediga. Võid proovida veel sellist kohta nagu Nart audio lätis, hinnapakkumise võib ikka küsida, ise vist suhtlesin nendega läbi näoraamatu.
    päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

    Comment

    Working...
    X