Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Aga mis on hea? võibolla sa tahadki 50 hz peal bassi ülevõimendust? mina viiksin häälestussageduse allapoole ehk siis teeksin kasti veits suuremaks/muudaks inveteri pikemaks et nii umbes 35-40 hz peal hakkaks alles kukkuma see joon ja et alates sealt kuni ca 100 hz oleks võimalikult sirge. Aga kuhu sa selle kasti üldse teed? autosse? 12 db/oct rise ka sisse arvestasid sel juhul?
autosse jah.vat kahjuks on see mul esimene woofri kast mille ma ehitan seal on veel se BBP file.äkki saad seal need vajalikud muudatused ära teha ja siis mulle saata???Ma ei saanud su juttust eriti aru Ma tahaks sellist bassi mis ei oleks väga madal.midagi ma tegin ka veel et see joon sirgem oleks Uue.... nimeall olevad graafikud.
bassbox soovitab sellele elemendile hoopis kinnist kasti. kõige normaalsema tulemuse sain 35-40 liitrise kinnise kastiga. Pead nyyd kyll ei anna et see mängima hakkab nagu sa tahad, aga ise teeks antud juhul kinnise kasti. vendiga ei saanudgi normaalseks seda graafikut.
Comment