Teade

Collapse
No announcement yet.

Pioneer TS-W101SPL

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pioneer TS-W101SPL

tere

Kavas soetada see element kuid ennem tahaks kalkuleerida ta kasti mõõdud.
    Olemas on mul Fs, Vas ,Qts kuid oleks nagu rohkem neid vaja. Kui lisasin BassBoxi need andmed siis andis kastiks 19,83L !!! See aga minuarvates vähe.
    Muide sellega kaasnenud graafik ka.

See vist pole suurem asi graafik.

Äkki on kellelgi kogemusi elemendi kohta?
    Muide endal vedeleb nurgas üks ~45L kast ,mis vajaks elementi. KAst 25mm saepurust.
    Tõnis

Sellise rahaeest saaks juba 2*12 supparid osta!!!
    Aga mis ütleja mina kah olen.
    Kuhu sul seda vaja läheb?

Comment

Tahaks tuppa kasti panna. Tal pidi olema max 1500w ja normal 750w. See nii võimas sellise raha eest. Kas tal siis mingid miinused on? Äkki peaks hoopis mingi mitte nii võimsa aga parema ostma. Muide mida see graafik ütleb. Sellele elemendile müüakse ka spetsiaalset kasti kuid selle kohta pole liitreid kuskilt saada.
      Muide kui ma panen kasti 2 woofert ,mis on selle plussid? Ma alles algaja ja ei tea.
      Kas kaks tükki annaks näiteks kui on 2x200w woofrid siis annab 400w ?
      Tõnis

Comment

Originally posted by tsaarts@May 1 2004, 19:32
        Tahaks tuppa kasti panna. Tal pidi olema max 1500w ja normal 750w. See nii võimas sellise raha eest. Kas tal siis mingid miinused on? Äkki peaks hoopis mingi mitte nii võimsa aga parema ostma. Muide mida see graafik ütleb. Sellele elemendile müüakse ka spetsiaalset kasti kuid selle kohta pole liitreid kuskilt saada.
        Muide kui ma panen kasti 2 woofert ,mis on selle plussid? Ma alles algaja ja ei tea.
        Kas kaks tükki annaks näiteks kui on 2x200w woofrid siis annab 400w ?
        see on täitsa kobe graafik tegelikult. pole häda midagist. võid proovida häälestussageduse kõrgemaks muutmis, äkki saab alumise otsa natuke sirgemaks. aga sellega on ka oht asi liiga "boomy"-ks muuta. kõige parem on muidugi kuulates erinevaid torusid katsetada.

Comment

Tegelt on lugu selline. Praegu mul ühe 45 liitrise kastis King Audio 10''. Aga see ei nii võimas kui ma tahaks. KA-le mul ostja olemas (ainule elemendile). Siis mõtlesin ,et panene kasti uue ,pioneer ts-w101spl. Tegin siis graafiku pioneeri ja 45L kasti kohta graafiku ja see tuli selline nagu tuli paar postitust enne seda.
          Muide rohkem andmeid oleks elemendi jaoks vaja. praegu ainult 3 asja teada.
          Tõnis

Comment

Working...
          X