Teade

Collapse
No announcement yet.

Palun nöu 6th orderi kasti ehitamisel

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Palun nöu 6th orderi kasti ehitamisel

    Tere. Tahaksin teha siukse juraka. Elemendiks on MDS EG12W. AGA see ei mängi väga madalal,. vaikselt 30Hz tuleb sealt mul toas. Point oli see et plaanisin teha kolme kambriga kasti. Keskel suletud, eg12w kamber siis 42l nagu netis soovitatud oli, ja kolmas on siis kuhu tuleb Peerless xls 12 passiiv. Omas peas mötlesin et pöhimetteliselt olen siuksed designe näinud subwooferitel . Aga kasti pöhimötteks oli see et ma ei peaks ostma uut mootoriga bassikat sest raha palju pole . Kuna soomes passiiv maksab uuena 80eur vn siis tuleks odavam .
    Tahtsingi kysida Kui suur peaks olema täpselt kinnine kast . Peerless xls 12 passiiv on pms sama kui mootoriga . Lihtsalt teine kinnises kastis paneb ta liigutama .
    Tegin ka omad möötmed jne . Prg panen algse pildi kus on väljaspool möödud ja kasti suurused Liitrites . Ja torud ka .
    Click image for larger version

Name:	6th order.jpg
Views:	1
Size:	53,6 KB
ID:	877853
    Ma oleksin väga tänulik kui vöiksite väheke trgemad numbrid anda. Ja ylemise kambri toru tegelikult ei jää sinna ylesse . Kuna ylemise kasti körgus vaid 25cm siis mahub bass sinna ära aga toru ss tuleb nigu Elemendi körvale rohkem .. Lihtsalt pildijaoks tegin et toru näha .

    Leidsin ka siis veel siukse video ?
    See the build pics here: http://www.stevemeadedesigns.com/board/topic/141676-lexus-is-f-6th-order-isobaric-clamshell-bandpass/ Just some of the ideas i have ...


    kus on tehtud phimötteliselt sama . Aga seal on kaks aktiivset . Mul oleks yks aktiivne ja teine siis passiivne .
    See peaks töötama umbes samamoodi kui paneksin lihtsalt mootoriga xls 12 sinna yksi sisse . Kui aktiivne tömbab pms öhku sisse siis passiivne on otse tema vastas ja liigutab öhku välja . Ja siis teistpidi veel . Kuna 2 elementi vahel on väike ruuum siis ei kao pms öhk sealt vahelt enne 5 sekundid kuhugi nii et aktiivne saab rahus teist ka lykata . Plaanis on siis et Mängiks vöimalikult madalale see xls osa . Seda ma tean et mds suudab körgelt päris hullu häält teha .
    viimati muutis kasutaja Scott; 09 m 2015, 04:52. Põhjus: järjestikpostitused kokku

    #2
    Vs: Palun nöu 6th orderi kasti ehitamisel

    Mine raamatukokku ja laenuta https://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?11914 (vähegi tõsisema huvi korral osta see) sellest saad esitatud küsimusele vastused. kui kasutataval valjuhääldil on pass olemas siis läheb lihtsamalt. Muidu pead endale mõõtegeneraatorist milliampermeetrist ja voltmeetrist stendi tegema.

    Comment


      #3
      Vs: Palun nöu 6th orderi kasti ehitamisel

      ma küsiks, et mis eesmärgil just sellist jurakat ehitad? mis on selle projekti planeeritud tulemus kui nii võib öelda?

      Comment


        #4
        Vs: Palun nöu 6th orderi kasti ehitamisel

        Ainult pealevaadates jääb mulje, et pordid on vastasfaasis, kontrolli disain üle, kui selle peale varem mõelnud pole!

        Comment

        Working...
        X