Teade

Collapse
No announcement yet.

GAS Alpha 1226X võimendi valimine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    GAS Alpha 1226X võimendi valimine

    Tere!

    Sooviks abi natuke targematelt. Oleks soov kasutada eeltoodud bassikõlarit - http://www.noortehnik.ee/gas-alpha-1226x/ toas. Ei ole soovi kasutada autovõimendit toiteplokiga. Seega jäävad need võimendid mida saab otse toa vooluvõrku pista. Jäänud on silma 2 võimendit.

    Esimene võimendi - https://www.parts-express.com/open-b...er--86-300-750

    Teine võimendi - https://www.parts-express.com/dayton...ifier--300-803

    Kas neid võimendeid oleks üldse mõtekas selle bassikõlariga kasutada? Kas kellegil on äkki pakkuda mõnda võimendit mida saab otse vooluvõrku pista?

    #2
    Vs: GAS Alpha 1226X võimendi valimine

    Nonii , kui suur kast sul on ja mis hertside juures tuunitud ? Nt minul on hypex hs200 .
    125wrms @8ohm
    200wrms @4ohm

    Minu meelest ei peaks nyyd toas kyll panema autosupakale 300w vöimu. Sulle piisab isegist 100w @4ohm vöim väga hästi . see gas alpha ei tarvi väga palju ka vöimsust . mul endal lihtsalt juba maki taga 550w 2x4ohm myrtsus hästi niimodi et pildid kukkusid seinalt alla . ja see sai heal juhul 25w per kanal .. Kuna supakavöimudel mis nende kyljes käib ss nendel on päris hästi ära reguleeritud et anda puhas rms . mitte nagu autovöimudel . autovöimudel nt toiteplokk pole piisavalt vöimas siis tuleb kergemini raginad ja rmsi pole yldse nii palju . soovitan sul 200w piires vaadata muidu maksad mötetult liiga .

    Comment


      #3
      Vs: GAS Alpha 1226X võimendi valimine

      Kas oli tuunitud 37 hertsi peale. Sai ostetud GAS pro 1000.1, sest võimendi mida soovisin, selle transport maksis rohkem kui see asi ise. Nüüd mürtsub ja lärtsub igatepidi. Teiselpool seina on pildid kõik viltu. Kast oli valmistatud 18mm niiskuskindlast vineerist ja l pordiga.

      Comment

      Working...
      X