Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Kas keegi oskab rääkida midgai selle woofri/firma kohta? Kui jah kas hinna ja kvaliteedi suhe on tasakaalus.
Isiklikult pole selle firma nime kusagil kohanud ja otsinguga ei selgunud ka midgai edasi aitavat.
See, et nom võimsus sellel valjukal 250w, on kaheldav.
Isiklikult arvan, et ega midagi erilist loota pole, rohkem reklaami kaup.
Valiksin kindlasti ennem Audese 650kr valjuka, vähemalt tead siis mida ostad.
Kui keegi pole proovinud, siis äkki ostad ära ja pärast jagad kogemusi. Äkki üllatab kvaliteediga? seda AUDEST on kogu eestimaa täis(õigustatult, ei vaidle vastu).
;D jah ...mingil põhjusel arvan et see firma teeb ameerikas suuri numbreid või vähemalt omab ühte osa turust ;D ja king audioga vist ikka võrrelda ei saa.. ;D
Vahtkummi kasutatakse väga laialdaselt. see, et king audio kah sama materiali kasutab ei tähenda veel, et sama tehas ja sama BS oleks. Mina leian märgatavaid sarnasusui Rockfordi elementidega, ilmselt sama juppide tehas (Suurem seeria nendel subwoofritel).
Kui kast toas ja element ei saa märjax ega kannata kuumuse käes....kas siis vahtkumm msellegi poolest muutub rabedax..või on rabenemine eeltoodu tagajärg.?
Pigem tagajärg ikka. Endal on mul valjukas Visaton T200, samuti vahtkummist lõdvik. Mängib hästi küll (mängib toas), kui kasutada autos, siis pikapeale kindlasti lõdvik nõrgeneb, sest eks ilmastik teed oma töö.
;D no siis tuppa peax kõlbama küll..nüüd tuleb veel sünnipäev ära oodata siis rahaamees ;D ;D ;D ja lõpux valjukas endale soetada.
Tegin ühe algelise joonise kõlari kastist kuid see mul arvutis ja ma ei suuda kohe kuidagi välja nuputada kuidas see siia tevalo foorumisse pildina´ilmux..
Comment