Teade

Collapse
No announcement yet.

Elemendi ja inverteri asukoht supakal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Elemendi ja inverteri asukoht supakal

    Kas on mingi vahe kas element asub ees või küljel või siis ees üleval või ees all või küljel samamoodi :P Loodan et saite aru lausest. Ja sama ka inverteri kohta. Kast on meeter kõrge muidu ja ikkagi madalamaid sagedusi otsin.
    Kõik pole kuld mis hiilgab

    #2
    Ja idee on just et inverter ees ja element küljel
    Kõik pole kuld mis hiilgab

    Comment


      #3
      nende asjade asetus on peaaegu suva paiguta nii nagu sulle endale meeldib
      Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
      DeeJay Catass

      Comment


        #4
        jah peaasi et õhk välja pääseb
        F&F

        Comment


          #5
          Ok.Kui paigutad ette(sinna kus on bassielement)peaks olema valjukast vähemalt 10cm kaugusel.Aga väga kaugele ei soovitaks asetada.Peale ja küljele inv. toppimine on minuarust naljakas ja absurd ???Tagumisele külele paigutamisel sõltub heli palju ruumist ja kõlari asetusest.Ei soovita jällegi.Ja on veel üks hea variant suunata inv. põhja alla.Sel juhul tuleb kõlar tõsta jalgade abil maast nati kõrgemale, et ikka õhk pääseks liikuma.Mina lahendasin enda omal asja sellega, et panin kõlli tugitooli rataste peale.Ei kraabi põrandat ja hea transportida.(minu omal on nii valjukas kui inv. vasta maad)Aa se kah, et maa põranda ja kasti vahe olgu umbes inv. läbimõõdu jagu.
          Ja suusoojaks ütlen ka seda, et inv. ei peksa õhku välja!!!Inv. liigub õhku nii välja kui sisse ühepalju.Õhk võngub mitte ei puhu. :-/Ja torust välja lendavast summutusmaterjalist on kellegi halb unenägu.
          muusika on kuulamiseks

          Comment


            #6
            Ja torust välja lendavast summutusmaterjalist on kellegi halb unenägu.
            Mind ajas kah selline ulmekas senimaani naerma, kuni nägin kasti kuhu oli porolon sõna otseses mõttes väikeste tompudena visatud sisse. Element koos tagant igatpidi ja inverterist lendas kah seda poro välja. Kui on tegemist vatiiniga ja need ikka suurte seinasuuruste tykkidena välja lõigatud ning kasvõi pva-ga paar riba seinale t6mmates kinnitatud ei ole seda ohtugi, et inverter sul asju köhima hakkaks.
            kris@andmevoog.eu

            Comment


              #7
              Aga kas ei olnd mitte nii et kui bassikas on allpool siis on madalamad sagedused rohkem esile toodud või vastupidi vms: Igatahes kuskilt kuulsin et elemendi kõrgus kastil muudab madalamaid sagedusi
              Kõik pole kuld mis hiilgab

              Comment


                #8
                pigem asetus :

                Comment

                Working...
                X