Teade

Collapse
No announcement yet.

S90'ned "faasist" väljas?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    S90'ned "faasist" väljas?

    Mm, lugu selline et kunagi sai ühes teemas mulisetud ja mainisin seal, et mul toas pole bassi kuskil kuulda. Vastati et võib/on faasist väljas. Nüüd aga ühel s90 lendas "sukk" järjekordselt membraani küljes lahti. Proovisin ühe s90'nega kuulata ja bass on täiesti masendavalt parem ja puhtam. Madalad tulevad superhästi välja. Et äkki, kui 2 tükki mängivad, et siis äkki sellepärast ei ole bassi kuulda kuna nad löövad "üksteisele vastu" (ehk faasist väljas?). Seega, mu küsimus oleks et kuidas ma neid faasi saaks kui tegu just ongi sellise probleemiga.

    Tegu S90F' 8oomistega.
    Tänan

    EDIT: Või äkki ongi jama selles, et see üks s90 annab nagu subwooferi (aktiivi?) effekti vms? Ärge igatahes näkku lööge
    Estonian SPL & Sound
    @gargru

    #2
    Vs: S90'ned "faasist" väljas?

    Sellest juba tuhat korda räägitud, aga mõnele ikka külge ei jää Pistad ühel kõlaril polaarsuse vastupideseks ja kuulad edasi ja naudid oma tuuma-bassikuminat edasi.

    Comment


      #3
      Vs: S90'ned "faasist" väljas?

      Ai kurjam Vabandan siis

      EDIT: Kusjuures, ma teadsin seda juba ennem. Aga ei tulnud kohe üldse pähe et asi selles võib olla. Isa kunagi selgitas suht puust ja punaseks ette ära et mida see mõjutab jne. Aga no see oli oma mitu aastat tagasi. Tinutasin ajutiselt suka külge tagasi ja panin kokku. Mürts on väga jõhker. Puhas bass ja muid kariloomi. Igatahes suur tänu Ma ei tea, see oli suht lühike teema jne, et võib vist ära ka kustutada kui vaja
      viimati muutis kasutaja Garol; 03 m 2009, 15:59.
      Estonian SPL & Sound
      @gargru

      Comment

      Working...
      X