Teade

Collapse
No announcement yet.

visaton bg 40

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    visaton bg 40

    Tervist, kas keegi on seda valjukat kuulnud ruuporkastis mida talle kodulehel soovitatakse? kuidas ta seal kõlab ka? esialgu selline kast mängiks toas, kuskil 17 ruutu aga eks ta hakkaks mängima õues ja suurtemates ruumides ikka. aga ruupor kast vist väga madalale ei mängi või mängib? aga et oleks plaan ehitada see kast sellele valjukale, või hoopis keegi saaks öelda inverterkasti ruumala. üritasin arvutada, aga f3 alla 45hz ei saanud, kast läks kole suureks kah.
    viimati muutis kasutaja T0ne; 19 m 2008, 14:02.

    #2
    Vs: visaton bg 40

    Keegi ei oska midagi öelda?

    Comment


      #3
      Vs: visaton bg 40

      Siin foorumis sellest juttu olnud, otsi teemat "visatoni bändistuff". Tegelik Xmax sel valjukal 2 mm - "vabalthingavana" sobib keskbassiks. Ja 45 Hz on piisavalt madal disko/bändi jaoks.
      Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

      Comment


        #4
        Vs: visaton bg 40

        aga kuidas ta ruuporis mängiks? et tuppa ruupor ei kõlba jah? või üldsegi see bassikas tuppa ei kõlbaks mitte mingis kastis?

        Comment


          #5
          Vs: visaton bg 40

          Kui ma ei eksi siis mõni aeg tagasi käis teema selle ümber, et panna see valjuhääldi Onken tüüpi kasti lampvõimu järele....see sobiks kindlasti hästi tuppa. Aga et niisama kõva tümakat saada, siis tuppa on see kindlasti täielik overkill...soovitan leppida millegi väiksemaga, saad tuppa rohkem ruumi ja kindlasti ka odavamalt. PA kasutusse sobib muidugi ideaalselt.

          Comment

          Working...
          X