Teade

Collapse
No announcement yet.

creative inspire p5800 supakas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    creative inspire p5800 supakas

    tere . probleem on siuke , et arvuti ei andnud heli välja --> käis paranduses kõik on korras ( vahepeal mängis mp3 pealt ja kõik töötas ) --> nüüd enam supakas e iööta ( pisikesed mängivad ise küll ( katsetasin teise arvuti taga ) ) . lammutasin supaka laiali ( kast on ikka terve jne ) - kaitse oli terve ja muidu kärsahaisu pold ega midagi , niiet ma ei teagi kuidas või miks ja kus viga on . arvuti paranduse ja supaka lammutamise vehal oli veel nii et kui panin vlumit juurde siis käis sumin ja muss kadus ära --> pdin keerama nulli ja siis uuesti juurde et häält teeks , hiljem üldse regullimisest kasu pold - mus oli nii vaikne et kuulda oli ainult kõrva ääres - teleka taga ainult karjusid täiega . olen muidu kindel et viga on ainult supaka lollakalt keerukas mikroskeemis . aga mis te arvate... ja saab sest veel elulooma ?

    #2
    Vs: creative inspire p5800 supakas

    Nagu aru saan 2 väikest satelliit kõlarit töötavad aga see woofer ei tööta? Kuna ta laiali sul on siis kontrolli kas woofer üldse korras on- selleks võta ta juhtmetest lahti ja ühenda klemmidega 1,5 v patarei korraks siis peab krapp korra sisse või välja liikuma.
    Maailm oleks puhas ja süüta
    kui poleks õllejogurtit
    - Õ.Õ.

    Comment


      #3
      Vs: creative inspire p5800 supakas

      Arvutist pole mõtet viga otsida, see on iseenesest mõistetav, point on ikkagi supaka sees. Ega palju võimalusi selleks polegi, kas siis valjuka häälepooli mähise või sukatraatide purunemine, rikkis lõppvõimendi osa (kivivõim), vibratsiooni tõttu lahti murdunud juhtmed ja jootmiskohad trükkplaadil. Tavaliselt sellistes kompott helisüsteemides kasutatakse detailide fikseerimiseks ja kokku ühendamiseks tehastes palju montaaži liimi või hermeetikut siis tihti on võimalikud vead, läbi põlenud komponendid, murdunud juhtmed jms. just selle varjus peidus. Pistikuid kasutatakse sellistes säästuseadmetes minimaalselt ja sellest lähtuvalt on kogu skeemi lahti harutada üpriski tülikas. Ennem aparatuuri laiali kakkumist soovitan teha digikaga kogu skeemivaatest mõned pildid, et hiljem oleks lihtsam asjandust kokku panna ja midagi ei saaks valesti.

      Comment


        #4
        Vs: creative inspire p5800 supakas

        tänan vastuste eest . uurisin hindu ja sama komplekti saaks mingi 800 eek juba - ainult subwooferist piisaks ka . viimati ma arvasin et kõlarid jäib arvuti taga üldse vait , aga tegelt on nüüd vastupidi ( lol ) - kui enne pidin heli tagasitulekuks keerama volumi nulli siis nüüd põhja . nagu wtf ? ja siis ka heli normaalne pole - suur sumin on sees ja bass on suht põhjas , kvaiteet on hull .

        Comment


          #5
          Vs: creative inspire p5800 supakas

          Mul oli kunagi väga ammu king audio mis tegi sama moodi, et pidin estonia võimu p6hja keerama et uuesti mängima saaks ja sahin oli ka sees, sul on sellel subwooferil need sukatraadid lahti tulnud natsi.. Ise kunagi liimisin super attackiga tagasi kinni ja kastasin nii seda 1kuu kuni uue subwooferi ostsin

          Comment

          Working...
          X