Teade

Collapse
No announcement yet.

15" bassikas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    15" bassikas

    Milline element sobiks 88L olemasolevasse kasti. Peaks olema siis 15" sest ava on selles mõõdus juba olemas. Vajadusel saaks ka inverteri teha praegu on kinnine kast. Asi selles et olemasolevad Beag Hx520 valjukate pappi on juba parandatud ja arvan et kaua nad vastu ei pea. Tahaks saada sellist mahedat soundi mis ei hakkaks kõrva kriipima. Asi läheb lampvõimu järgi.
    Kõrget otsa mängib 4x 10GD.

    #2
    Vs: 15" bassikas

    Võiks kirjutada näiteks mitu rms võim välja võimendab 8 ohmi juures 4 ohmi juures jne...
    CASH

    Comment


      #3
      Vs: 15" bassikas

      http://www.oomipood.ee/index.php?t=k...VDSSP15%2F8PRO
      Selline on oomipoest ka tellida,ega ta miskit ülihead ka pole,kuigi asja ajab ära.Vaata ka pillipood.ee-st.On ka mõttetu küsida võimendi kohta.Inimene teab ise kuhu ta oma kõlari paneb ja mida ta võimenduseks kasutab.

      Comment


        #4
        Vs: 15" bassikas

        Kardan, et viimase valjuka jaoks on 88L väike, aga proovida võib...

        Comment


          #5
          Vs: 15" bassikas

          tegemist on muidu estrada kastidega kus ma tegin alumistele kastidele uue esipaneeli 15" valjukale. Ma nüüd ei teagi kuidas kõige parem on teha. Iseenesest need kollase membraaniga valjukad mängivad suhteliselt madalale välja. Juurde oleks vaja ainult sellist madalamat bassi. Ise mõtlesin et filtri võiks teha mingi 200 Hz.
          Praegu sees olev bassikas on muidu 15 oomi, mis ühtib täpselt kõrgsagedustega (4x 4 oomi ehk siis 16oomi) aga kui paneks 8 oomise siis hakkaks madalat otsa liiga paliju tulema. Üks variant on et saan mingid 15" lomo valjukad aga kardan et nad ei mängi piisavalt madalale ja sagedused kattuvad liialt. Muideks praegu kasutan 7w a-klassi lampvõimu (3x 6c19p paraleelis) ja ei tundu et nagu võimsust väheks jääks. Päris tundlikud kõlarid järelikult või mis

          Comment

          Working...
          X