Teade

Collapse
No announcement yet.

Eltax subwoofer

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Eltax subwoofer

    Sai siis kunagi loetud kõlarifoorumist kõlarite lahkamisest, kus tuli ilmavalguse kätte tõde, et Yamaha on ikka täiesti odava kvaliteediga. Täna siis tuli see asi meelde ning tekkis plaan oma aktiivwoofer lahti lammutada. 2006 aasta augustis sai see viljandist ostetud veel viimase palga eest. hinnaks oli 1490 eeki . uskumatu, praegugi tahetakse anttilas selle eest 2490 saada. tegu siis eltax atomic A-8.2 -ga.
    Mänginud tollest ajast saati muusikakeskuse taga madala otsa toetuseks. võimsust erilist ei ole aga heli suht mahe ja hea. taga võimu peal kirjas et võrgust tarbib 230W 230-240V 50Hz.
    Lahti tehes imestasin et kasti siseseinad olid seest isegi korralikult vatiiniga kaetud, materjal on 15mm MDF. Element 4 ohm, mingi märgistus oli ka: 6A21E. Membraan on seestpoolt krobelisest papist, väljast plastik, arvatavasti immutatud. vuntsid ei olnud paljad traadid vaid isolatsiioniga. Võim tunduvalt raskem kui kast, kuna toiteplokk päris jurakas. elemendi magneti läbimõõt u.10 cm. aga imestasin seda, et elementi küljelt vaadates on korvil augud mitte ainult membraani poolt, vaid ka magneti poolt. näha on mähisealust ja natuke mähiseid muidu kõik elemendid mida ma näinud olen, on tagapool tsentreerimisrõngast kinnised olnud, see aga mitte! taga on veel magnetil jahutuskanal.
    Pildid siin: http://www.album.ee/album/30035632/50094178
    viimati muutis kasutaja feel-the-bass; 01 m 2008, 22:14.

    #2
    Vs: Eltax subwoofer

    Esmalt postitatud feel-the-bass poolt
    aga imestasin seda, et elementi küljelt vaadates on korvil augud mitte ainult membraani poolt, vaid ka magneti poolt. näha on mähisealust ja natuke mähiseid muidu kõik elemendid mida ma näinud olen, on tagapool tsentreerimisrõngast kinnised olnud, see aga mitte!
    siis oled vähe elemente näinud, praegu vedeleb nt kodus sellise lahtist tüüpi korviga viite sorti erinevaid elemente kolmelt erinevalt tootjalt. ning tegu pole isegi mitte woofritega, vaid midbassidega alates 5,25".

    Comment


      #3
      Vs: Eltax subwoofer

      Võibolla tõesti. Piltidelt vast küll kuigi pole meelde jäänud.

      Comment

      Working...
      X