Tere.On olemas selline element nagu alloleval pildil.Ja sooviks on teha sellele elemendile bandpass kast ja tekitada tubastes tingimustes võimalikult suurt helirõhku.Küsimus siinsetele inimestele-kas keegi teab selle elemendi T/S parameetreid?Või on keegi sellisele elemendile teinud bandpass kasti ja oskab kambrite litraazhi koha pealt midagi kommenteerida?

Küsimused elemendi kohta
Collapse
X
-
Sildid: Puudub
-
kui sa ei tea kõlari marki mis siis veel andmetest rääkida. bandpass kasti tegemine pole kerge. sellele elemendile aitab paremini kinnine või inverter kast. -
-
Element on 8 tolline;mis ta nimi on,seda ma ei tea(ei mäleta õigemini).Kui keegi ytleks vähemalt ta nimegi,siis ma otsiks ise siit foorumist edasi.Ja seda,kui raske on talle bandpass kast valmistada,otsustan ma ise. B-)Comment
-
Originally posted by peeter1980@Mar 17 2006, 15:51
Ja seda,kui raske on talle bandpass kast valmistada,otsustan ma ise. B-)
Üldiselt on vene elementidele raske, kui mitte võimatu T/S parameetreid leida.Comment
-
10 W rms?hmm...väga huvitav...
autos oli ta mul maki taga ja mängis väga normaalselt.Ja kanalist tuli seal raudselt rohkem kui 10 W...Comment
-
Vene markeeringu järgi on see element 25ГД-26В ning neid tehti nii 4 kui ka 8 oomiseid. Vanades aktiiv estoniates olid kasutusel 4 oomised ja Radiotehnika S-50 kõlaris 8 oomine element kasutusel. B-)
Mul oleks hullult sellist elemeti 8 oomist vaja võin 4 oomise vastu anda.Comment
-
Originally posted by aem@Mar 17 2006, 20:32
Mul oleks hullult sellist elemeti 8 oomist vaja võin 4 oomise vastu anda.Comment
-
-
-
Sealt saad oma valjuka jaoks mõned parameetrid.Comment
-
Lõpuks ometi midagi!Aga nüüd on uus küsimus - kas see "Частота основ- ного резонанса, Гц" ,on BassBox'i järgi Fs või?Läheb ehitamiseks siis! B-)Comment
Comment