Teade

Collapse
No announcement yet.

2 Kõlli; 8 võimu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    2 Kõlli; 8 võimu

    Oleks siis "rohkem teadjatele" üks küsimus. Nimelt Kas keegi oskab mulle öelda kuidas on võimalik ühendada kahele (2) subwoofrile kaheksa (8) võimendit "sappa", nagu on tehtud järgmisel lingil:
    http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic...er=asc&start=60
    Kummalgi sobwoofril peaks olema kaks 2ohm mähist.

    Oleksin tänulik kui keegi viitsiks teha skeemi.

    #2
    Kumbki kõll on kahe mähisega = 4 mähist, ühele mähisele on lingitud kaks võimu, enamvähem nagu sildamine aga mitte ei sillata 2te kanalit vaid 2 võimu, seda konfi peaks võimaldama enamus digivõime.

    Comment


      #3
      Just nii ta on jah, ka ise kasutasin linkimis varianti eelmisel aastal, küll jah ühe elemendi jaoks kuid süsteem on sama. Kaks võimu strappitakse omavahel kokku, miinus juhe ühe võimu pealt pluss teise pealt ja siis elemendile takka... selles siksis siis on kaks võimu ühe mähise jaoks mis teeb kokku neli võimu ühe elemndi taga ja ongi kaheksa kahe jakos olemas.
      Iseenesest on suuremosa digidel jah see strappimise võimalus kohe peal olemas ning suht lihtne on seda kasutada, samas SPL Dynamics firma ühe seeria võimudel tean, et see linkimine on üks paras keemia ning kokku saab linkida kasvõi 10 võimu ühe elemendi mähise jaoks (seda muidugi keegi ei kasuta, näite lihtsalt... aga pidavat võimalik olema).

      Comment

      Working...
      X