Teade

Collapse
No announcement yet.

Alustan oma esimest projekti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Alustan oma esimest projekti

    Sai siis ära kasutatud soodsat olukorda, mil Tevalos nimetatud elementidele soodusmüük. Kasti ehitusega pole varem kokku puutunud, seega tuleks kuskilt alustustada.

    Esimeseks projektiks (või kui elemendil pole piisavalt andmeid) soovitatakse teadupärast kinnist kasti, ise aga sooviksin kindlalt inverteriga teha. Sooviks et kast mängiks kusagil 40Hz-ni vähemalt. Hea muidugi oleks kui amplituud-sageduskarakteristik oleks võimalikult lineaarne, langus järsem. Kasutama hakkan arvuti järel - filmid, muusika jne. Toitma panen ühe Yamaha ressiivri, toiteplokk 260W, seega võib sealt loota vähemalt 60W kumbagi kanalisse.

    Kuna mul on 2 elementi, siis mõtlesin teha ühte kasti, vaheseinaga. Materjaliks vineer.

    Olen uurinud foorumist siit ja sealt, mõõtmeid pakutakse väga palju erinevaid seega ei suuda kuidagi otsustada. Mässasin ka BassBoxPro 6-ga, aga silmale väga ilusat graafikut ei suutnud siiski ette manada. Sestap palve: on kellegil nimetatud elemendi kohta koostatud valmis .bb6 disain ning nõus seda jagama?

    #2
    kui tahad niiväga ilusat graafikut (mis jutust selgubki) siis soovitaksin vaadata WS20 poole, ja see siis võibolla isegi kinnisesse kasti, kuna sul ju neid niikuinii kaks tükki.

    kuna sul aga need vist juba ostetud(?) siis teed 33 liitrit + 75*200 toru... see peaks saama ka üsna kabe.

    Comment

    Working...
    X