Teade

Collapse
No announcement yet.

Sony X Plöd pooli kerimine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Sony X Plöd pooli kerimine

    Niisis oleks vaja infi saada Sony X plöd 1400w woofri pooli kohta.
    Probleem on niisugune et pool on maha põlenud ...kuid plaanis uus kerida kuid...kahjuks oli kõlar ennist ühe teise parandaja käes ja nyyd ei tea enam pooli traadi paksust ja keermete arvu ning mitme kortselt pool keritud on....Igatahes kui kellegil on olnud kokkupuuteid selle kõlariga või on infi selle kõlari pooli kohta oleks inf igati teretulnud.

    #2
    mind huvitab mis liimiga sa seda kerid? ja kihid saad selle pilu järgi enam vähem ära vaadata kas 2 või 4 kihti, ja takistus on oluline. Traadi jämeduse saab välja arvutada ma ühel valjuhääldil arvutasin ja kõik oli hea peale selle, et pooli aluseks sai vask ja sinna ei jäänud see minu liim kinni ja traat tuli maha poolialuselt. Oli ka mingi 15” mingi 1kw.

    Comment


      #3
      sellel on alum pool muidu..ja kutt kasutas momenti v epot..v mis iganes..noo see tuuma liim mis tükkaega kuivab ja 2 komponenti on..
      mida sa lohh vahid

      Comment


        #4
        Äkki oleks aeg kuulamisharjumusi muuta, kui kõlar juba teist korda maha põleb?
        Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

        Comment


          #5
          sorr aga seda ma ütlesin oma kliendile see talle ei meeldinud, muidugi ta arvas et ma mähin ära ja siis enam ei lähe läbi. Selliste inimestega jaga siis maid ja peale selliseid jamasid otsustasingi sellega tegelemise pooleli jätta põhilised läbilaskjad olid sellised kes sellest midagi ei jaganud ja ainult küsisid kas võimsamaks ei saagi teha?

          Comment


            #6
            hehh ei no toredad küll ju! siis olex pidanud panema jämedast traadist mähise ja ütlema et lase nüüd 220- sisse kui tahad!!!
            aga mul tekkis nüüd üks küsimus! ma ise üritan mähkida endal samamoodi kõlli, kuigi mitte subwoofryt aga on üks teine bassi element! kuidas sa sinna selle mähise peale kerid!!!
            päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

            Comment


              #7
              trafo kerimis masinaga, treisin alumiiniumist paraja pooli aluse kerisin sinna ühe paraja kihi traati alla, panin paar tiiru õhukest paberit ja siis surusin valjuka poolialuse sinna peale kerisin uue traadi peale ootasin millal liim ära kuivab ja kui liim oli kuiv tõmbasin pooli ja treitud pooli alusevahelt traadi välja ja oligi ilus ümargune traadiga mähis valmis. tsentreerisn valjuka õhukese paberiga.

              Comment

              Working...
              X