Teade

Collapse
No announcement yet.

bassid lae all

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

bassid lae all

resiver Yamaha 300 seeria kõllid audies suppakas Yamaha sw215... Aga miks on õige bass lae all?

resiver Yamaha 300 seeria kõllid audies suppakas Yamaha sw215
    Misasja...

Aaa... panimaju koma netu :blink:
    Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

Comment

Originally posted by muusikahuvilised@Jan 24 2005, 15:07
      resiver Yamaha 300 seeria kõllid audies suppakas Yamaha sw215... Aga miks on õige bass lae all?
      Ta vist tahtis seda küsida, et miks on lae all rohkem bassi...... (Võttis aega, aga aru sain)

Comment

äkki on bassi liiga palju ?
        MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid

Comment

Aga kui supakas lakke pista, kas bassid tulevad allapoole?
          Head susserdamist !

Comment

endal sama probleem + laele on veel, toa teises servas :P mitte nii et terves toas :P

Edit: et minust lyhematel vendadel, kõrvadesse bassi ei jõuagi :P

Comment

pane siis supakas sinna kus praegu bass ehk on kasu

Comment

mul on just liiga p6randa l2hedal :S

Comment

nõelad alla, liiguta ühest nurgast teise jne, see loomulik nähtus et toas eri punkides eri sagedused on erineva valjususega. Aitab toa ümberehitus, kõlari ümber postisiooneerimine, kõlari roteerimine. Muud teha polegi ahjaa, võid ka leppida kurva tõsiasjaga et su tuba pole eriti akustiline :lol:
                  -

Comment

ise mõtlesin kunagi enda audeseid lakke kettide ja vedrudega panna, aga pole veel jõudnud - seda siiski ruumi kokkuhoiu mõttes

Comment

Originally posted by p2rt@Jan 25 2005, 11:53
                      ise mõtlesin kunagi enda audeseid lakke kettide ja vedrudega panna, aga pole veel jõudnud - seda siiski ruumi kokkuhoiu mõttes
                      kellel lilled, kellel subakad ja kõlarid. Iseenesest omaette idee panna kõllid rippuma laest, siis ei tohiks nii palju seintesse ka kanduda seda müra mida mu naabrid täheldavad ja siis mulle uksekellaga märku andes vähendada püüavad
                      -

Comment

Working...
                      X