Teade

Collapse
No announcement yet.

5.1 süsteemi bassikõlari ühendamine?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    5.1 süsteemi bassikõlari ühendamine?

    Probleem järgmine. Plaanis muretseda DVD mängijale juurde 5.1 aktiivkõlarite süsteem. Kõik on ok kui kasutan seda süsteemi DVD mängijaga koos,sest sellel 5.1 dekooder sisse ehitatud.
    Olemas on ka stereo videomakk koos eraldi heliväljundiga. Lihtne oleks anda videomakist tulev heli 5.1 süsteemi esikõlaritesse aga siis jääks heli ilma bassideta. Kas oleks võimalik kuidagi videomaki väljundist tulev heli lisaks 5.1 süsteemi esikõlaritele veel läbi mingi filtri subwoofri sisendisse anda,et ka bassikas videot vaadates oma tööd saaks teha?
    Oskab keegi mõnda skeemi pakkuda?
    20+ aastat elfafoorumis

    #2
    aga kas DVD mängial sisendit ei ole mingit (heli, AUX v. videomakk) kui on siis lihtsalt ühendad videopleieri sinna ja kõlarid DVD mängia kälariväljunditesse seemijaoks oleks vaja juba tead täpsemalt mis kõlarid ja ühendused
    MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid

    Comment


      #3
      Ei tea kuidas on sinu süsteemil aga resiivritel on enamustel ka tavaline sisend ja optiline. Peale Dolby Digitali veel ka Dolby Prologik või siis neo6 jne. Millega ta siis stereo heli saadab ise oma loogikaga 5 te kõlarisse ja woofrisse. Või siis saadad vasaku kanali esimestesse kõlaritesse ja parema woofrisse - tulemuseks saad küll mono heli aga vähemalt koos bassiga. Kas tõesti 5.1 kõlari süsteemil ei ole peale 5.1 sisendi rohkem sisendeid?

      Comment

      Working...
      X