kas sellist bassikat on motet osta voi äkki oskab keegi midagi paremat soovitada, hind voiks olla kusagil 550-600eek mitte rohkem ja valjukas voiks olla 12tolli ja mingi 200-300w.
millist bassikat soovitate
Collapse
X
-
mida ostja taga ajab? helirõhku või kvaliteeti? kui kvaliteeti siis audes. kui rõhku siis osta see hiina junn.Comment
-
Originally posted by phlox@Aug 27 2004, 14:12
ahsoo,selge ei hakka siis sellepeale raha raiskama. Tegelt kvaliteeti ja rõhku molemat voiks olla aga kas siis näiteks 12tolline king audes oleks hea ost. voi siis näiteks kaks 10tollist hoopis.Comment
-
kle lasta olla saast
võibolla sinu jaox on ta jah saast
aga väga paljud on KING AUDIOGA rahul
kuigi nad ei kesta väga kaua
kui sa teax mida on king audio s-8 võimalik teha.............................aga see on saladus :P
ja pealegi see ei maksa ka suurt hinda
kvaliteedi puhul ei ütleks et hea olex kui nii halb ka ta ei oleComment
-
Originally posted by mario89@Aug 27 2004, 15:45
kle lasta olla saast
võibolla sinu jaox on ta jah saast
aga väga paljud on KING AUDIOGA rahul
kuigi nad ei kesta väga kaua
kui sa teax mida on king audio s-8 võimalik teha.............................aga see on saladus :P
ja pealegi see ei maksa ka suurt hinda
kvaliteedi puhul ei ütleks et hea olex kui nii halb ka ta ei ole
sellepärast see king audio ei maksagi hinda et ta ei ole vastupidav ja kvaliteet on halb. ja kes need paljud on kes siis rahul on king audioga? tõesti ei tea mida king audio s8-ga teha saab aga sellepoolest tean mida saab teha KA s10 ja s12 elementidega. nendega saab ajusid n...ida (Y)
mina jääks ikkagi Power Acousticu või Starsoundi peale.Comment
-
ok saad andeks
aga ma olen kuulnud helikvaliteeti ja väga 5 + helikvaliteeti
ma usun jah et starsound ja power acoustic on parem
aga lihtsalt kellel raha on vähe ja tahab midagi tagsihoidlikku endale koju sis king audioga ajab asja ära
kui mitte piinata seda sis ta kestab 2x korda kauem kahComment
-
üks võimalikest elementidest mis jääb su hinnaklassiComment
Comment