No kuulge mehed mis tippu ta pürgib 600 või 700 krooni maxab mina ei ootagi tast mingit päris tegijat nägin ära milline on mulle jääb lahjaks mul ikka pioneer hingel
Teade
Collapse
No announcement yet.
2Teemat ühes
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by msw@Aug 27 2004, 17:56
Ma vaatasin, et su kastil inverterid suht pikad. Proovi invertereid natuke lühemaks teha ja võta seda villa ka vähemaks.
Comment
-
Originally posted by mtvx@Aug 27 2004, 20:49
Vb tõesti :P Aga osta ära mult
Comment
-
u101 ei annagi niipalju välja kui kõlar kannataks, sellepärast jääbi bassi väheseks. Omad kogemusedKehva võimuga kehv hääl, hea võimuga hea hääl.
Amfiton 002, suht norm võim, Audes 75W104-8 teeb head häält, aga kui ühendasin brig001 kõlarile külge, siis oli ikka matsu ja võimu päris piisavalt ja heli väga pro
Mina soovitaks üldse sul inverter torud ära võtta. Vaata mis häält siis teeb
Comment
-
Originally posted by mtvx@Aug 27 2004, 16:38
ei ole mõtet ausalt(ma ei saa aru mix kõik arvavad et see audes annab piisavalt bassi
Comment
-
Originally posted by mtvx@Aug 28 2004, 09:11
KA ei osta elusees
Ennem lähen ostan ikka Avetonist Starsoundi wooofri 2800-eeku
Estonia on muidugi pask.aga jah mul muidu 6*100 reciver see on päris hea,aga omal mul plaanis osta Simex Ba-300 see on Hea-
Comment
-
Tüüpiline läbuteema jälle - ahh, bassi vähe, nii väheeee!
Mtvx, sulle on päris mitu head soovitust siin teemas juba pakutud. Proovi enne asjad järgi.
Audese valjukad on bassi vägagi korralikult mängivad isendid - hinnalt on kõik väga paigas.
Sul on pisike tuba, kõvasti suurem ja omast arust võimsam element ei suuda sul ikkagi loodetud tulemust saada - see ei ole siis bass, millest sa räägid, see on lihtsalt mõtetu mürin! Nimeta siis õigete nimedega vähemalt asju!
Omale korralik võim osta oleks prioriteet nr 1 - U101ga, mida on aastakümneid kirutud, ei ole suurt miskit peale hakata.
MIks sa oled nii kindel, et kast õige on? Äkki pole miskit õiget?Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
Comment