Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Hakake kaste meisterdama ja et seda võistlust korraldada on osavõtjaid vaja.
Teil ei ole muud vaja teha, kui kast teha, ennast registreerida ja kohale tulla sellega...
Originally posted by vahurkiv+Aug 20 2004, 10:14--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (vahurkiv @ Aug 20 2004, 10:14)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-7rauno7@Aug 20 2004, 10:12 seal lehel oli ju kirjutatud et asi toimub juuni 2004....seega on see juba toimunud...
Soovitan lugeda teema lõpuni. Osavõtjate puuduse tõttu pole üritus veel toimunud. [/b][/quote]
Nii, et VAJAME HÄDASTI OSALEJAID.
Ma arvan, et see pole eriti raske ja ma usun, et see oleks igati positiivne kogemus.
Originally posted by saajatz@Aug 21 2004, 21:46 no eks ma isegi teeks, aga no krt kui i anda mulle elemendi mõõtmeid (kinnitus) siis ma tõesti ei saa midagi teha....
Upitan teemat väheke. Üritus on nüüd uue hoo sisse saanud ja esialgsete plaanide kohaselt toimub 8 jan 2005. Osalema on oodatud on kõik huvilised. Kaotada pole midagi - üritus on tasuta, kuid võita on üks tore kogemus.
Originally posted by BSL@Dec 8 2004, 12:22 Upitan teemat väheke. Üritus on nüüd uue hoo sisse saanud ja esialgsete plaanide kohaselt toimub 8 jan 2005. Osalema on oodatud on kõik huvilised. Kaotada pole midagi - üritus on tasuta, kuid võita on üks tore kogemus.
Teavitame kõiki osalejaid eelnevalt toimumise kohast, täpsematest korraldustest ja kõigest vajalikust.
Võimalus ka veel osalemiseks registreerida.
Osalemisavalduse võib ka minule saata. basssoundman@hot.ee
Comment