Teade

Collapse
No announcement yet.

Hiina 2DIN makk ei käivitu peale updatei

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Hiina 2DIN makk ei käivitu peale updatei

    Tere,

    probleem selline, et kogemata sai makile vale mudeli update tehtud ja peale seda ei käivitu enam. Makiks Podofo 7018P (sama asi on ka teiste nö. firmanimede all) uuendus oli aga 7012B mudeli oma. Mida teha? On kellelgi 7018P makk ja saab saata mulle originaal softi? Palun abi, ise ei oska enam kuskilt otsast peale hakata.

    Või oskab keegi mõnele välismaa lehele suunata, kus infot küsida?

    Lugupidamisega,
    Sten
    viimati muutis kasutaja Scott; 11 m 2018, 01:22. Põhjus: 2 kokku

    #2
    Vs: Hiina 2DIN makk ei käivitu peale update

    Kui tellisid ta kusagilt ise, siis saada kiri müüjale ja ehk annab sulle firmware koos õpetusega uuesti kivi flashimiseks. Hiina vidinate flashimine on selline huvitav tegevus ja enne tasub mõelda mitu korda, kui see ette võtta. Nimelt neile meeldib ju toota välimuselt ühte seadet 20nes erinevas versioonis elektroonikaga ja kui nüüd flashida talle peale mõne muu tootja firmware, siis võib juhtuda et pooled funktsioonid enam ei tööta, sest draiverid ei klapi kividega või konfiguratsioon sootuks teine. Kindlasti tuleks nüüd leida täpselt sama tootja firmware ja ilmselt mingi kombinatsiooniga annab jõuga uuesti üle flashida.

    Räägin seda juttu kuna suure hurraaga sai kunagi üks meedia box üle flashitud ja olin tõsiselt hädas kuna draiverid olid teised ja mitu funktsiooni ei hakanud tööle. Näiteks bluetooth ja võrguühendus oli kutu. Terve google sai läbi rehaga kammitud enne, kui kusagilt suutsin täpselt õige firmware faili leida ja uuesti üle lasta. Oleks seda häda ette näinud poleks kindlasti flashimist ette võtnud, sest enda arust leidsin lihtsalt netist "uuema värskenduse".
    viimati muutis kasutaja wermecher; 25 m 2018, 12:02.

    Comment

    Working...
    X