Teade

Collapse
No announcement yet.

JVC raadio ja Kenwood cd box-i liitmine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    JVC raadio ja Kenwood cd box-i liitmine

    JVC Chameleon kd LX 555 R raadio(pilt4.pistik paremas servas) ja cd box
    Kenwood 10 disc CD Wechsler cd changer KDC-C715(pilt5.)

    oleks vaja kokku ühendada. Olemasolev originaal kaabel (pilt2.) on cd box-i oma ja isane 13 pin-ine pistik vaatab vastu. Raadiol aga selline mis sobib selle pistikuga vt.JVC kaabel (pilt1.) ja kas sellele võib ühendada emase pistiku(pilt3.)? Kas üldse sobivad erinevate valmistajate tooted 1:1 õigete pin-ide ühendamisel? Kus kohast võib neid detaile leida eestist, ebay-s jne. on neid jah. Oh , tuli jutt mis on väga segane aga proovin vastata täiendavatele küsimustele kui kellelgi on huvi ja viitsimist mõelda.
    Lisatud failid

    #2
    Vs: JVC raadio ja Kenwood cd box-i liitmine

    JVC tahab ikka oma boxi. teiste tootjate boxidega ei oska ta midagi teha. Proovitud. Kui Sul kaabel olemas on, siis boxi võibolla isegi leiaks.

    Comment


      #3
      Vs: JVC raadio ja Kenwood cd box-i liitmine

      Tegelikult need pildid siin on kõik illustratiivsed. Selline toimiv komplekt oli autol peal ja töötas kunagi. Käis pikemat aega tagasi remondis ja kui nüüd mingi aeg tagasi otsustasin et paneksin midagi uuemat cd boxi, siis ei hakanud tööle ja "kaevamisel" selgus et midagi on puudu. Kas puudu on mingi vahejuhe mida üritaks nüüd valmistada või siis mingi adapteri laadne asjake. Remondikohta pole mõtet õiendama minna liiga kaua aega möödas ja millega tõestada näppamise fakti.

      Comment

      Working...
      X