Teade

Collapse
No announcement yet.

Tehke palun selgeks RMS vs SPL power?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Tehke palun selgeks RMS vs SPL power?

    Tere.
    Küsimus siis auto helitehnika osas. Tean mida peetakse RMS võimsuseks ja mida MAX võimsuseks aga see SPL Power jääb mulle esialgu
    arusaamatuks. Ostsin omale supaka https://www.powerset.fi/ground_zero_...m_gzib_3000spl element sees siis selline https://www.powerset.fi/ground_zero_iridium_gziw_12spl. Võimendiks valisin https://www.powerset.fi/ground_zero_...gzta_11200dx-b. Asi ühendatud tööle 1 oomi pealt ja tundub, et see seis on antud kõlarile vist väheke liig. Kui valjemini müristada on mähise hais suht lihtne salongi tekitada. Tean, et saab võimu maha ka kruttida jne.Aga asi pole selles tahaks siis juba võimendit kasutada kui ta ostetud sai. Iseenesest enne haisu tulekut müristab mis kole Moonutusi helis ka nagu kõrva riivavalt ei teki, katusel vedelevad asjad tõstab õhku nagu kord ja kohus. Hetkel gain alla poole võimalikust, üle 80 hertsi ma talle makist peale ei luba, subsonic või mis iganes selle nimi seal peal oli on poole peal st. siis mingi 15hz ja bass boost on nulli keeratud võimu pealt. Salongis muidugi ka nupp millega saan mütakat maha kruttida. Kas on aeg asi tööle panna 2 oomi pealt või isegi 4 oomi pealt? Vingemat elementi otsima joosta või edasi paugutada ja lõhna tundes asi vaiksemaks keerata? Komplekt on paar kuud vana ja peaks end sisse mänginud olema või ongi selline lõhna tekitamine veel normaalne üldse? Kõll sai muidugi lootuses 1000rms järgi ostetud ja võim siis varuga aga tundub, et se SPL Power tegi mulle vähe ära Ps. enamus aega kuulan ma seda asja rahulikult ja täitsa meeldib mulle kuna suudab head mahedat bassi oma suuruse kohta mängida aga no vahest lööb ju silmad ruutu kui hea musa tulekul ja vaja nuppu kruttida. Eeh, pikk jutt sai siin Laupää õhta kiiruga kokku soperdatud, loodan, et saite mu mõttest aru ja äkki keegi viitsib isegi vähe süveneda ja ka vastata. Tänud ette igatahes!

    Ahjaa ärge siis väga näkku lööge, ma rohkem mootori ja selline asjapulk, tümmi asjadega pole nagu enne tegelenud.
    Madis.

    #2
    Vs: Tehke palun selgeks RMS vs SPL power?

    Kaks 2-oomist mähist saab paralleeleselt viia 1-oomiseks, ja järjestikku ühendades 4-oomiseks.
    4-oomi oleks võimendile kindlasti meelepärasem, kui 1-oom. Sõltumata sellest, et specs ju lubab.
    Erilahendused.
    PS või mail.

    Comment


      #3
      Vs: Tehke palun selgeks RMS vs SPL power?

      Esmalt postitatud W@ldur poolt Vaata postitust
      Kaks 2-oomist mähist saab paralleeleselt viia 1-oomiseks, ja järjestikku ühendades 4-oomiseks.
      4-oomi oleks võimendile kindlasti meelepärasem, kui 1-oom. Sõltumata sellest, et specs ju lubab.
      Jah eks proovin järgi mis ta 4 oomi peal teeb, aga karta on, et jääb lahjaks. Mõte oli 2 oomi peale panna, aga jõudsin isegi järeldusele, et vist ei mängi välja, kuna kanalid võimusiseselt sillatud? Tehas lubab võimule 400-800-1300W vastavalt 4-2-1 oomi siis. Võimendi pärast ma ei pabista mürtsuta kaua tahad kõllist hais väljas, võim ise alles külm d-klassi võimendi. Minul on ta soojaks läinud ainult päikese käes Mitte et mul sellest elemendist väga kahju oleks aga mõttetult pole ka vaja tappa ja halvema varjandi juures põleb lukku ja teeb võimule ka haiget.
      viimati muutis kasutaja Scott; 15 m 2016, 07:33. Põhjus: varIant on i-, mitte j-tähega

      Comment

      Working...
      X