Teade

Collapse
No announcement yet.

võimu volume max, hääl vaikne

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    võimu volume max, hääl vaikne

    kas makkidel on erinevad RCA väljundid või on ajaga voldid neis muutunud?
    mul vana alpine kassettikas(35w*4) ja võimud mängivad vaikselt. mõni võim ainult sosistab vaikselt. praegu alpine võim 1*200w@12V@0,3THD,mille sisendisse 4V lubatud ja töötab enam-vähem kuid volume max peal. olen näinud ikka et volume teistel poole peal ja supakas müristab nii et jupid taga. olen isegi katset teinud : on kõlar (8oomi)millel punane lamp hakkab põlema kui võimsus üle 30W. makkil hääl moonutab juba(35w*4) ja natuke veel ja siis hakkab kolari 30W lamp põlema. niisiis suppar on 4oomi,järelikult see saab 60W kui maki hääl juba moonutab :unsure: :unsure:

    #2
    Võimendil on keeratav nupp, mille peal kirjas GAIN. Seda ka ikka krutid? Signaalikaabli võid ka üle vaadata, ehk on katki läinud? Katseta makki mõnes autos, kus kõik toimib, siis saad kindlalt teada, kas vigamakis või kuskil mujal.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

    Comment


      #3
      võimul ongi volüüm maximumis ja makis bass ka maximum siis saab veel kuulata aga kui makist bass normi panna siis bass on nii vaikne et sõidu ajal ei kuulegi.
      juhtmed on kõik head. olen mitu võimu proovinud ja üks hästi vana töötas enam-vähem kuid see oli aint 70w. siis Magnat Classic 360 oli üldse nii vaikne et ...null+0,000midagi olematut. kui on öeldud et 200w @12V@rated input voltage=4v kuid praegu võimust 70W ja makk pläriseb

      Comment


        #4
        Võimu GAIN ei ole sama mis volüümi nupp, ei maksa segi ajada. Gain eelkõige maki väljundi ja võimu sisendi omavahel paika keeramiseks.
        Ise millegipärast arvan, et asi sul ikkagi makis, katsu proovida mõne teise makiga...

        Comment


          #5
          gain ongi max. ma arvan ka et makk on nii vana et ei anna piisavalt välja, enne olid vist voldid väiksemad. :unsure: aga teise makiga ei saa proovida sest mul pole teist makki. ja pole kellegilt küsida. aga kui keegi on nõus aitama siis teretulnud. mul ISO pistikud nii-et ühendamine kerge. ma muide mustamäel.

          Comment


            #6
            Lihtsam on nii et teisest autost vead sillana üle RCA otsa sinu võimu peale ja ongi selge... ise ka niimoodi proovinud, sest võim on ju tavaliselt kõigil pagassis ja RCA-d sealt lihtsasti kättesaadavad. Vaja siis vaid RCA kaabelt jupike ja vahejuppi.

            Comment

            Working...
            X