Teade

Collapse
No announcement yet.

Becker paneel käitub vigaselt

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Becker paneel käitub vigaselt

    Tegemist Becker Traffic cd makiga.
    Paneel ei tööta päris nii nagu peaks, nimelt valgustust ei lase muuta, originaalid on kaks valikut kollane või punane, menüüst annab küll vahetada, aga põleb alati punasena. Lisaks maki küljes käitub imelikult, ei pane maki küljes olevaid tulesid põlema. See on mingis mõttes intelligentne paneel, makk saab aru, kui näiteks teise paneeli panen siis töötab kõik õigesti.

    Igatahes kiskusin selle lahti ja näen et on vahetatud kivi 24C02C (punase ringi sees), see peaks mingi mälu olema? Ma ei kujuta ette, kas see mälu hoiab endas ka mingit maki turvkoodi funktsiooni. Igatahes kui paneele vahetada, siis küsib alati koodi, ehk mingit infot see paneel kuskil sisaldab. Samas kood on maki põhine, mitte paneeli. Mälukivi kõrval parempoolne kivi on kirjaga 2904M, mis on mingi võimendi.
    Selle lehe järgi võiks eeldada, et seal on teise nimega mälu: 24LC04 http://codedradio.info/?i=bn&sb=B BE4720 täpne maki mudel.



    Oskab keegi seda asja kuidagi seletada lahti? Või suisa korda teha? Mul oleks võimalus teise maki pealt see kivi ümber joota, aga ei tea kas julgen seda ette võtta. Igatahes selge on see, et keegi on selle kiviga susserdanud ja oleks vaja see info seal üle kirjutada.
    viimati muutis kasutaja versus; 06 m 2015, 17:44.
Working...
X