Teade

Collapse
No announcement yet.

kuidas ma pean ühendama võimu akuga???

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    kuidas ma pean ühendama võimu akuga???

    noo nii küsimus kuidas ja millega pean ühendama oma võimu auto akuga ja palju see kõik maksma võiks minna??
    Ma arvan ise et kaitset oleks ikka kindlasti vaja sest ma ei taha autot põlema päris panna ja kas äkki soovitate mulle midagi kus saaks need kaubad kõik kätte ja kes paigaldaks selle kõik ka mulle eriti ei peaks see asi nagu maksma minema ma usun aga kuskil kindlasti 500 eeku vähemalt või mis oki jään ootama mis pakkumisi te teete

    #2
    Alustades liikumist aku pluss klemmilt on üldine ja laialtlevinud järjekord selline.

    Auto aku + klemm kust tuuakse välja voolujuhe, mille küljes(võimalikult aku lähedal) kaitse vajaliku väärtusega. Sealt edasi liigub voolu juhe otse võimendi + klemmi peale. Miinusest tulev juhtmejupp võiks ulatuda võimendist natukene kaugemale ning see kinnitatakse kere külge, nagu seda on akult vedades tehtud.

    Juhtme paksus oleneb võimendite kaitsmete väärtusest, tavaliselt kuni 50-60A väärtuse korral võiks see olla 16mm2, kuid samas ei ole toitejuhe kunagi liialt jäme, asja paneb paika hind !

    Tavaline kahe kanaliline autovõimendi vajab ühte paari RCA juhtmeid + toitejuhtmeid + kõlarijuhtmed(2,5mm2 on väga paras). Kokku tuleb kõige selle hind 375-500.-, oleneb juhtmetest.
    kris@andmevoog.eu

    Comment


      #3
      aga mul on 4-ja kanaliga võim mis siis kuidas siis ja palju umbes baigaldus läheks ka oki ootan

      Comment


        #4
        Sellele lisandub ühe paari RCA kõlarite ning kõlarite kaablite raha. Paigalduse kohapealt räägi lähemalt mulle Privaatsõnumi teel(asupaik,täpne "varustuse" kirjeldus, nõudmised jne)
        kris@andmevoog.eu

        Comment

        Working...
        X