Teade

Collapse
No announcement yet.

Gas Pro 600 autovõimendil protection peal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Gas Pro 600 autovõimendil protection peal

    Oli seisnud tükk aega nüüd üritasin ära ühendada, korra roheline tuli põles ja lõi punase põlema. Transistor kisub tuliseks ning R7 takisti selle all läheb hetkega nii tuliseks, et sõrme kõrvetab kohe ära kui pihta panna. Jooterajad jms on korras ning üle vaadatud. Komponendid visuaalselt tunduvad terved olema, kuid see transil on näha kuuma saamis jälgesi. Oskab keegi ehk lahendust leida?



    #2
    Vs: Gas Pro 600 autovõimendil protection peal

    Mõõda ega toites FET-id lühises ei ole? Samuti väljundi transistorid. Sul remote juhe oli ikka kah ühendatud? Pinged on kõik normis ja olemas ?
    Condemn the hive.

    Comment


      #3
      Vs: Gas Pro 600 autovõimendil protection peal

      Remote oli jah ühendatud, muidu poleks voolu taha võtnudki. Pinged on normis ja olemas..
      Mis on FET?

      Comment


        #4
        Vs: Gas Pro 600 autovõimendil protection peal

        Need kolmejalgsed radika all olevad elukad ongi FETid. (Soovitus - kui mingi lühend või nimetus on võõras, siis saab selle hiirega ära märkida ja Googli otsingukasti vedada.)

        Kontrollida saad nii, et võimendi väljalülitatud olekus mõõdad testriga takisti- või dioodirežiimis iga FETi jalgu kõikvõimalikes variantides (1 ja 2; 1 ja 3; 2 ja 3 koiva vahelt ning vahetad testrijuhtmed ning uuesti kordad). Kui on eeldatavalt korras, siis on näit nullist suurem, aga mitte lõpmatus. Erinevate FETide näidud peaks olema sarnased. See kuumasaanud eksemplar näitab arvatavasti lühist ning on rikkis.
        73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
        ATiP1pN4XeM

        Comment

        Working...
        X