Teade

Collapse
No announcement yet.

autovõimu sisend?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    autovõimu sisend?

    sain endale BMW originaalvõimu. Tootjaks on Alpine. kirjas pole ühtegi nubrit, ei tea palju võimsust annab, mis kaitsemed panna.
    *sisend on tal selline 5-auguga. tähistus järgmine, algab vasakult poolt ja ülespoole: RR RL mass FR FL -> point selles, et tahaks makiga ühendada RCA kaudu, on selline üleminek üldse olemas? a võimul 4-kanalit. ja kui keegi oskab leida inffi selle võimu kohta, siis pliis, pliis
    model: 65.12 8 375 007.9

    ja kui kellegil toitejuhtmeid ja kaitsmeid on andke teada 56 503 956 ykskomakuus@yahoo.com

    #2
    Selleks, et saata võimendisse 4 kanalit, peab su makist ka 4 kanalit välja tulema. Ehk siis 4 RCA otsa peab rippuma seal. Ülemineku teed ise, ei tohiks ju keeruline olla, kui kolbi kasutada oskad. Probleemide vältimiseks osta korralik kaabel, mitte kõikse odavam.

    P.S. Kas bemmi võimendiga ei olnud mingi säärane kala, et tööleminekuks tahtis miskset lisavidinat, mis paikneb autos kuskil võimendist eemal? Ei suuda täpsemalt meenutada, aga olen kuulnud mingist sellisest asjast. Või oli see audil :-/

    madis@halb_mälu.ee
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

    Comment


      #3
      aga kahest RCA-st saab ju 4 teha ja siis võimu ja voila. kas ma võin seda võimu sillata? ja tal on tehtud nii, et ühendatakse maki Remote-sse.
      kas võimendi võisust (RMS) on kuidagi võimalik mõõta üldse?

      Comment


        #4
        *sisend on tal selline 5-auguga. tähistus järgmine, algab vasakult poolt ja ülespoole: RR RL mass FR FL -> point selles, et tahaks makiga ühendada RCA kaudu, on selline üleminek üldse olemas?
        Kuidas see sisendi pistik välja näeb?Kui ta on selline kandiline,kontaktid kõrvuti rivis,siis viitab see sellele,et tegu on tõenäoliselt kõrge nivoo sisendiga.See tähendab,et RCA nivoost jääb sellise sisendi jaoks väheseks.Samas selline 5 kont.sisend 4 kanali jaoks tähendab,et sinna võib ühendada automaki,mille väljundvõimsus ei ole suurem kui 10W.
        Kirjelda natuke täpsemalt seda pistikut,siis saame midagi edasi arvata. :blink:
        Vana helitehnika remont Pärnus

        Comment


          #5
          tal on tegelt mõlemad sisendid. ma kasutaks sellist ümmargust (5-din?)
          see peak low level input olema. arvatavasti tehakse see juhe Mustamäe Tevalo poes ära. endal pole linnas kolbigi. suurem probleem on selles, et ma ei tea kui võimas see asjapulk on ja ei tea mis kõllid sinna taha osta. raegused on originaalid (loe: juustud).

          Comment

          Working...
          X