Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleem maki RCA dega

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Probleem maki RCA dega

    Ostsin endale VDO CD 731 X auto raadio ja üllatusena polnd tal taga RCA otsi, tuli osta mingi lisa " junn " kus kyljes RCA otsad, panin selle maki taha ja ykski Võimendi tööle ei akka, mingit signaali RCA sse ei tule ??? makk ostetud poest ja täitsa tutikas, vaevalt sellel mingi jama kyljes on, proovisin tuttava VDOle ja sama jama :-/ äki keegi oskab öölda,et mis Trikiga võimendid selle makiga tööle akkavad??? ja maki andmed näitavad,et " two channel line out (RCA) " aga ei tule mingit heli

    #2
    Sa ostsid ilmselt Hi/Low adapteri?Kas ühendasid selle oma maki kõlarite juhtmete külge?Osadel adapteritel on sisse ehitatud ka potekad,kust saad reguleerida RCA desse minevat signaali nivood.Kui see adapter on ikka korras,siis peaks asi töötama.
    Vana helitehnika remont Pärnus

    Comment


      #3
      ma ostsin sellise otsiku nagu C1 mis käib VDO maki taha ja sealt jooksevad rca otsad välja, täpselt nii nagu maki õpetus ette näeb, aga võimendi ei tööta ???

      Comment


        #4
        eee,sirvisin mõnda VDO manuali (kahjuks konkreetse mudeli oma ei leidnud).Võimalik,et asi on kuidagi seotud autotelefoni "mute" väljundiga.See tähendab,et kui sul ei ole maki taha ühendatud autotelefoni juhtimist,siis tuleks vastav funktsioon maki menüü kaudu välja lülitada.
        Vana helitehnika remont Pärnus

        Comment


          #5
          ei mõju se telefoni systeem ka se rca värk VDO ga on ikka täielik müstika

          Comment


            #6
            Krt,ei oska küll hetkel midagi targemat pakkuda.. ???
            Vana helitehnika remont Pärnus

            Comment


              #7
              kontrolli kas panid ikka C1 õigesse pessa, mitte C2. Kui see on ikka õiges kohas siis kontrolli oma RCA üle. Siis veel, et kui kasutad võimu remote samast C1 pistikust, ei pruugi see paljudel makidel töötada. Proovi el.antenni väljundit, see töötab kindlasti. Ise lükkan homme endale ühe VDO autosse, ex näis ,mis saab.

              Comment


                #8
                asi on õiges kohas, remote on veetud eraldi nupust, rca d töötavad( pioneeri makiga testiud )ja võimendi ka korras ja proovitud erinevaid võime mingi 5-6 erinevat, aga lissalt makist ei tule signaali ??? :'(

                Comment


                  #9
                  Siis ei oska sulle muud praegu soovitada, kui, et helista KG Knutssonise(maaletooja) 651 9300, või uuri sealt poest, kust ostsid selle. Võid igaksjuhuks proovida veel mõnda teist C1 otsikut, äkki on too pidune vähe. Kui see ka ei aita ,siis tundub küll, et maki eelvõimu väljund on vähe pidune. Ei taha nagu uskuda et, menüü nibimine midagi aitab, kuna manualis ei hakand küll midagi silma selle kohta, võid veel ise igaksjuhuks üle sirvida: http://www.kgk.ee/est/tooted/Priit/VDOAUDI...ST%20(broz).pdf

                  Comment


                    #10
                    link ei kukkunud hästi välja tee copy-paste kaasa ka (broz).pdf

                    Comment


                      #11
                      incz,kas sinu tuttaval on täpselt sama mudel VDO,kus sa seda RCA üleminekut proovisid?
                      Sain just natuke inffi.Pead ei julge küll anda,kuid osadel odavamatel VDO del pidavat olema sihuke wärk,et taga on küll pesa RCA ülemineku ühendamiseks,kuid makis sees olevat see pesa muu skeemiga ühendamata... :P
                      Vana helitehnika remont Pärnus

                      Comment


                        #12
                        hmm sama VDO jah, aint mingi nõks vanem variant,erinevus oli aint selles,et sai display värve vahetada. Aga kuidas ma oma RCA tööle saaks siis????

                        Comment


                          #13
                          Äkki kannatab kuidagi kontrollida kuidagi muul moel, kas signaal jõuab selle "junni" väljundisse.Pole neid "junne" torkind, aga kas ta maandust ei taha?Veendu kas võimendi töötab muu sisendi korral.
                          muusika on kuulamiseks

                          Comment


                            #14
                            Kas võimul Hi level sisendit ei ole?Kui on,siis ei pea selle RCA ga jändama.

                            Comment


                              #15
                              Võta makk kaenlasse ja poodi tagasi, proovisin täna CD751, peaks sisiuliselt enamvähem sama makk olema, töötas ilusti nii nagu peab. Juu sul sealt seest ta valmistamise praak ole, ei leia nagu muud loogilist lahendust sellele. Edu.

                              Comment

                              Working...
                              X