Sooviks teada siis, et kuidas ma saaksin auto woofri koju mängima panna(Arvuti tagant jms) ja et ta õigesti ka mängib?
Auto Subwoofer koju mängima?
Collapse
X
-
Vs: Auto Subwoofer koju mängima?
Kui võtaksin autovõimu, kus ma siis ergutusvoolu võtma peaksin näiteks? Kui arvuti toiteks...Comment
-
Sõber kuulas enam-vähem täis laetud tangi akuga mingi 2 kuud automakiga garaazis muusikat päris kõva volüümiga.
Comment
-
Kas see võimendab 500W wooferi ära ka?
Comment
-
Comment
-
Milles su küsimuse point on?
Ikka veel mõeldakse selle all seda, et kas võimendi jõuab antud isendit käiata selle täiel potentsiaalil ilma moonutamata.
Tuli lihtsalt isu tulla ja kellegile "ära panna"? Ma olen kindel, et sa said ise ka väga hästi aru mida inimene oma küsimusega teada tahtis.Comment
-
Läpade parandusega olen selgeks saanud, et kliendi diagnoos on 95% BS. Ära panekust on asi kaugel, tahtsin teada inimese enda nägemust probleemist. Teisalt vaevalt nüüd keegi kuulates kõrvaga aru saab, kas mingi "überautobassikas" hakkab natuke moonutama või mitte. Ise sai kunagi aastate eest katsetatud 2x15" elementi kastis + 2x S30 miski nelja kanalise autovõimendi taga toas, toiteks oli suvaline 200W arvuti AT toitekas. LED-id tegid küll kohati värvimuusikat, aga käis ja laamendas nii, et vähe polnud. Signaal tuli üle RCA arvuti helikaardist. Piirma ei hakanud mitte toiteploki võimsus vaid tekitatud helirõhk, mis kapi uksed üle muusika plärisema pani.Comment
Comment