Teade

Collapse
No announcement yet.

woofer

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    woofer

    Mul on 1000w JBL 15"ja 800w alpine võimendi. 5- seeria BMW ei taha eriti nagu lüüa, seega, mis arvate kui tuua kastist inverterid otse salongi(aknalaua peale). Ennem oli mul Primera luukpära, seal lammutas nii mis hirmus.

    #2
    See, et sa inverteravad salongi tood töötab seljuhul ainult heli "tervendava" nähtusena, kui kõik heli suunataxe ette ehk siis subwoofer mängib sinu poole. Nii võib teha küll, endale meeldivad klassikalised lahendused kus element ja inevrter ühes ja samas seinas.
    kris@andmevoog.eu

    Comment


      #3
      Soovitaks vaadata ka Streetrace foorumi audioosa :
      Kõige paremaks peeti seda, kui element ja inverteritoru mängivad samas suunas, vastasel juhul ei oska tulemust keegi ette näha... Tõenäoliselt tuleb ikka pisut aknalauda lõhkuda ja woofer üles suunata (btw, kuhu ta praegu mängib? Kas pagassi? ) Või kasutada ära käetoe ava tagaistme seljatoes...
      Kas ajad taga SPL' i või SQ' d ?
      Aga vaata jah eeltoodud kohta, seal on inffi päris- päris palju...

      Comment


        #4
        Käetoe ava lahtilõikamine tagaistmes aitab juba väga palju. Valjukas ei pea olema isegi salongipoole. Inverteritorud aknalauale nõuab juba rohtkem ümberehitamist, tasuks mõelda woofri paigutamist aknalauale. 15" vist ei mahu.

        Comment


          #5
          15" vist ei mahu.
          ma arvan ka ;D
          mul oli kah jama 5 seeria bemmiga-proovisin kuda supakas võtab pagassis...jama oli see et miski plärtsus jubedat moodi...ei viitsind nuputada kah...nüüd lähiajal kavatsen midagi ette võtta!

          Comment


            #6
            palju sellel JBL-il yldse rms võimsus on?:P..mul tekib tunne et kui selline asi salongi tuua siis ei ole sul enam kõrvu just kauax ajax(oleneb muidugi kuulajast)
            F&F

            Comment

            Working...
            X