Teade

Collapse
No announcement yet.

Audi A6 Kenwoodi raadio

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Audi A6 Kenwoodi raadio

    Tere!

    Sai ostetud siis audi a6´le Kenwoodi (KDC-4047UA) raadio. Kõik pistikud istusid ilusti. Mure aga selles, et kui võtta süütevõi välja, siis kaob raadiost vool ning see unustab kõik salvestatud (raadiojaamad näiteks) Mida ma ma tegema peaks? Kas ma peaks voolu vedama kuskilt otse?

    Selline variant nagu praegu on osaliselt hea, kuna nii kui auto käima panen, läheb ka raadio käima seima jäädes läheb see automaatselt kinni, kuid iga kord enne sõitu raadiokanali otsimine on suhteliselt tülikas ja kasutegur on ikka nagu 0. Kas kuidagi on võimalik nii, et selline funktsioon (süütevõtme eemaldamiseg raadio läheb kinni) säiliks, kuid raadiole jääks ikka vool sisse, et ta asju ei unustaks?

    Näiteks tuttaval on opelil originaalraadio, ning asmuti süütevõtme eemaldamisega raadi läheb automaatselt kinni, kui raadisot vool ära ei kao, selle nupule vaajutades läheb see jälle käima.

    Suured tänud abi eest!

    #2
    Vs: Audi A6 Kenwoodi raadio

    Vaata maki juhendist järgi, mis toitevõimalused on. Paar aastat tagasi sai Clarioni ja Pioneeri makke A6 sisse pandud, siis mäletan, et seal midagi keerulist küll polnud. Natuke juhtmeid vaadates sai ka ilma skeemita asjale pihta. Aga mäletan, et tuli toitejuhet ümber tõsta ühe maki puhul (Clarion vist), teine töötas ilma juhtmeid muutmata. Kui mälu ei peta, oli makkidel olemas ka lisatoite juhe mõlemal, ei mäleta ainult, kas seda sai kasutatud või ei. Igatahes ei unustanud need kanaleid küll ära pärast paigaldust.

    P.S. Originaalis töötab ka sinu makk nii nagu sõbra opelil
    viimati muutis kasutaja Cartman; 05 m 2011, 20:23.
    Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
    Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

    Comment


      #3
      Vs: Audi A6 Kenwoodi raadio

      vaheta omavahel ACC ja B.UP juhtmed.(punane ja kollane)

      Comment

      Working...
      X