Teade

Collapse
No announcement yet.

Wooferi ühendamine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    ehh...mõtetu jagelemine siin mingi mõtetu asja kohta... ;D
    mida sa lohh vahid

    Comment


      #17
      kui ei saa sillata siis kasuta sildamisadaptrit,lylitad selle sisendahelasse, p2him2te on selles, et yks kanal v2imendab miinus siinust ja teine plussi,k2lari yhte klemmi j2uab miinus ja teise pluss.
      No päris nii need asjad ei käi tegelt :-/
      muusika on kuulamiseks

      Comment


        #18
        No nii. Tundub, et võib teema lukku panna. Vähemalt on näha, et siit foorumist vastuseid ei saa. Kõige parema info sai Ur mas'e käest ja tema on ka ainus kes tõesti tõstatatud küsimusele on üritanud vastata. Ma ei tea miks, aga paljudele küsimustele kipuvad vastama inimesed kes ei tahagi küsimusele vastata vaid targutavad niisama. Mõttetu koht. :'( SRY see vaid minu arvamus nii, et ärge solvuge.

        Comment


          #19
          IRW... sulle vastati ja sina ütled et on ikka jama küll... mis sulle selgusetuks küll jäi.
          Lisada siis võin et võimendile on vaja järgi ühendada mõlema kanali RCA-d mitte ainult üks, sest kui üks panna muutub heli tiba vaiksemaks, seda ka monobloci puhul... just eile proovisin järgi.

          Comment


            #20
            Ma ei ole elektroonikas tugev ja seetõttu seda asja päris ei jaga,ehk siis mul on täpselt sama küsimus. KAs ma võin võimendisse subwoofrile ühendada ainult R(parema) või L(vasaku)sisendi,või peaksin kuidagi mono signaali saama.Equalizerist tuleb 6RCAd,esi ja tagakõlarid mõlemad parem ja vasak kõlar ning siis subwoofri võimule 2kanalit,aga subwoofer tuleb üks.Kas kellelegi jäi veel küsimus arusaamatuks? Teine küsimus on see,et kas kõigis lugudes on ikka madalad helid mõlemas kanalis samaaegselt ja samatugevalt signaalina olemas,kahtlen sügavalt,kuidas sel puhul käituda,et kanaleid liita? ???

            Comment


              #21
              Equalizerist tuleb 6RCAd,esi ja tagakõlarid mõlemad parem ja vasak kõlar ning siis subwoofri võimule 2kanalit,aga subwoofer tuleb üks
              Et kuda ma sellest nüüd peaksin aru saama??? sul on 6RCA otsa... paar esimeste jaoks, paar tagumiste jaoks ja paar woofri jaoks... et mis üks subwoofer sul sealt tuleb???
              Ja nagu ütlesin vahe on sees... kas on ühendatud ainult üks RCA otsadest, ükskõik kas siis R või L kuid heli läheb teiseks kui üks neist välja võtta.
              Lisaks veel see, et kui keegi tahab vastupidist väita, siis miks üldse monoblock võimudel on kaks RCA otsa? irw... minu monovõimul on neid isegi 4 :P

              Comment

              Working...
              X