Teade

Collapse
No announcement yet.

Auto CD-raadio jukerdab

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Auto CD-raadio jukerdab

    Tere

    Viimastel nädalatel on hakanud jukerdama minu ~4 aasta tagune SONY cd-raadio. Esimene jama oli see kui ühel hommikul enam lihtsalt pilti ette ei võtnud. Enne seda polnud ühtegi häiret. Kontrollisin raadiosse minevad pinged ja need olid korras. Viisn raadio tuppa ja järgmisel päeval uuesti proovides läks kohe käima. Samas jäid sisse mõned kalad. Esiteks ei tööta enam kell. Paned aja õigeks aga tema edasi ei käi. On küll funktsioon mis paneb kella õigeks RDS signaalide järgi aga sellest hoolimata ISE kell edasi ei käi. Teine jama on see, et kui varem tuli makile pilt ette kohe kui süüde sisse sai keeratud, siis nüüd peab enne off või Source nuppu vajutama. Kusjuures vahest harva tuleb ka kohe ilusti pilt ette. Mõnel korral on juhtunud, et pilt ei tule ette ka nuppe pressides. Siis aitab ainult reset nupu pressimisest (paar sek) või raadio tuppa soojenema viimisest. Ilmselt oleks kohe esimesel korral ka reset nupust piisanud kuid seda soovitati mulle alles hiljem. On välja pakutud, et maki skeemil on kuskil mingi külmakas mida on ilmselt väga raske üles leida. Mis lahendust/soovitusi foorumi lugejad pakuksid?

    Urmas

    #2
    Osadel auto CD mängijatel on olemas nn. "reset" nupp.See on tavaliselt peidetud esipaneeli alla.Kui sul on see olemas,proovi teha reset.
    Vana helitehnika remont Pärnus

    Comment


      #3
      Külmakad on ca 99% vigade põhjuseks. Vibratsioon, mis autos alati olemas, ainult soodustab külmakate tekkimist. Võta raadio lahti ja vaata jooted hoolega üle, vajadusel paranda. Loodetavasti hakkab tööle.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

      Comment


        #4
        Mul on samuti Sony Cd makk. Täpselt sama veaga. Kell töötab ainult RDSi pealt ja peale väljalülitamist enam pilti ette ei võta, aitab ainult voolu välja võtmine või Reseti vajutamine. Samas kui raadio kaua ei tööta enne välja lülitamist siis hakkab ta normaalselt tööle. Mina arvan et mingi klots ei kannata soojust(makk läheb töötades suht soojaks). Hea seegi et resettides jaamad ära ei kao. Kui keegi teab lahendust sellele, arvatavasti tüüpveale oleks tore kui annaks teada.
        Maailm oleks puhas ja süüta
        kui poleks õllejogurtit
        - Õ.Õ.

        Comment

        Working...
        X