Teade

Collapse
No announcement yet.

BMW tehaseraadio asendamine?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    BMW tehaseraadio asendamine?

    Mure siis 7. seeria BMW tehaseraadio asendamisega-nimelt see mul kassettmakiga aga sooviks midagi enamat-ei ole enam ainsatki kassetti majapidamises, oleks soov saada CD makk kuid siis peaksid ju "ideaalvariandis" kaduma maki paneelil paiknevad auto turvalisust ja liikumisvõimet parandavad lisad? On keegi kursis niisuguse asjaga, et mida saab ette võtta-niisugused soovitused, et auto müüa ja osta mingi konnasööja vm. arvesse ei lähe . A veel niipalju, et makki sooviks igast normaalsest autoträni poest leitavate seast, originaalist ei ole eriti vaimustuses, kuigi see ehk sobib interjööriga rohkem. Muidu maki tüüp on BMW business E38. Kui keegi on sarnase murega kokku puutunud ja lahendada suutnud ehk saan isegi mingisugust tänuväärset abi. Veel taunitavatest variantidest-seda kassetti, mis helipead sisaldab ja iga suvalise jack pesa omava asjaga ühendada saab, seda ka kasutada ei tahaks eriti ja samas ei viitsiks ka kindalaekasse teist makki installida.

    #2
    Vs: BMW tehaseraadio asendamine?

    kas siis cd-box võimalust tõesti pole?:O
    ei tahaks nagu uskuda
    mida sa lohh vahid

    Comment


      #3
      Vs: BMW tehaseraadio asendamine?

      Ei kohanud jah ühtegi juhet mis sellele viitaks ja teiseks seda originaalboxigi pole võtta.Ning selle originaalmaki võimsus on nagu liiga väike-võiks nati rohkem olla samas aga rullarpede autoks ei plaani ka teha, et mingisuguseid mõttetuid võime sinna toppida-tahaks ainult veidi paremaks teha .

      Comment


        #4
        Vs: BMW tehaseraadio asendamine?

        Ega sa pilte ometi teha saa, minu vanaisal oli samuti E38 märgistusega raadio aga see oli CD vastavalt siis 1995 a masin. Uuri netist äkki on erinevaid modifikatsioone.

        Comment


          #5
          Vs: BMW tehaseraadio asendamine?

          Saaks pilte teha küll aga hetkel on nati raske neid üles saada-ei ole juhet fotokale kaasas. Kui see midagi annab siis võin maki pesast välja tirida ja vaadata täpsemaid andmeid, seda mäletan, et tegu blaupunkti makiga.Ok lähen vaatan...

          Comment


            #6
            Vs: BMW tehaseraadio asendamine?

            Ei mitä -looda looda, et seal midagi muud kirjutab. Abiks on ehk see: http://www.7-forum.com/modelle/e38/p...siness_rds.pdf , tagantvaade siis-nagu nähtub on boxi vöimalus olemas aga juhet ei ole veel leidnud, öigemini niipalju kui vaatasin siis seda ei leidnud, ei usu, et ongi.


            Eestvaadet näeb siit: http://www.oh5x.com/huuto/bmw_rds.jpg ja veel niisugune : http://www.erta.ru/base/bmw/bp8266.shtml minul täpselt samasugune siis-luuk paremal on muntide hoiulaegas. Ainult, et minul on alumise konsooli parempoolsete nuppude vahel veel telefoninupp muidu on köik sama. Ehk on kellelgi nuud rohkem midagi arvata asjast siis .

            Comment


              #7
              Vs: BMW tehaseraadio asendamine?

              Kui on ikka suur vajadus kuulata muusikat modernsetest seadmetest siis võid ju alternatiivina kasutada transmitterit FM sagedusel.

              Comment


                #8
                Vs: BMW tehaseraadio asendamine?

                Ei ole niisuguste seadmete vastu huvi tundnud-mida see endast kujutab? Ja ehk on viiteid mingisuguseid?

                Comment


                  #9
                  Vs: BMW tehaseraadio asendamine?

                  http://www.osta.ee/index.php?fuseact...nfo&id=2267098 see pole loomulikult ainuke aga aimu saad.

                  Comment


                    #10
                    Vs: BMW tehaseraadio asendamine?


                    mõned jublakad veel. eriti asine peaks olema see esimene nendest, sest see sisaldab ka mp3 dekooderit. neid tuleb muidugi võimalusel natuke katsetada ja võrrelda, sest mitte kõigil ei ole see heli just väga hea
                    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

                    Comment


                      #11
                      Vs: BMW tehaseraadio asendamine?

                      Tundub huvitav asjandus aga see vaba raadiokanali jutt-kui juhtub sagedus siiski (autoga liikudes) mingi kanali peale sattuma? Muidu tänud esialgu-aseaine leitud siis. Kuid teemat ei ole vist mötet löpetada-kui juhtub ime ja saan homme Tallinnas peatuse teha siis ehk uurin neid jublakaid lähemalt. Kui kellegil juhtub seda originaalboxigi olema siis ootan pakkumisi-ilmselt on makki oodatust raskem leida (öigemini selle asendamist "suvalise" makiga). Lihtsalt tuli tahtmine peale-Soomes on igasugu ilusaid makke näha ja hinnad on olnud palju inimlikumad kui eestis. NÄITENA vöiksin mainida uht AEG makki-pole ilmselt muidugi mingi tippsaavutus aga vörreldes mingite meil muudavate X-löpuliste nimedega oli hind samas klassis-100euri eest saab juba nii möndagi. Kui kedagi miski konkreetselt huvitab siis vöib samuti teada anda nt. PS-teel.

                      A jah teema ei ole veel löppenud minupoolt... .

                      Comment


                        #12
                        Vs: BMW tehaseraadio asendamine?

                        TERE.
                        Mina olen paigaldanud vastavalt kliendi soovile vastava firma autoraadio (näiteks Blaubunkt).Sest sellele pistikule on üleminek olemas (iso standardile).Töökojad peaksid sellega hakkama saama.

                        Comment


                          #13
                          Vs: BMW tehaseraadio asendamine?

                          See uleminek ei oleks mingisugune mure aga mida need SB LO ja LIN nupud paneelil tähendavad-kui need midagi auto teelseismisele ei möju siis ei ole mingisugune probleem makk välja vahetada-ise ei ole enne omanud teeliikluseks kölbulikku masinat ja suur autoteadja ei ole, kirjeldatud probleemiga autot oman ka alles vähe aega samas aga tundub hea ja ehk ei plaanigi seda niipea välja vahetada kui siis ehk teise sama seeria masin vastu.

                          Comment


                            #14
                            Vs: BMW tehaseraadio asendamine?

                            Seitsmesel on tehase poolt pandud heade parameetritega raadio, võtab hästi jaamu ning sobib armatuuriga kokku. See alumine kitsas paneel (Multi Information Display), kus on ekraan ja volume nupp jääb siis niisama soiku kui suvaline raadio panna.

                            Ise olen mitmetele sellistele raadiotele teinud AUX sisendi kassettimängija arvelt.

                            Comment


                              #15
                              Vs: BMW tehaseraadio asendamine?

                              On heade parameetritega jah vastuvõtu suhtes-võtsin antenni tagant ära ja levi oli veel 2-3 cm kaugusel antennipesast olemas, samuti mul metsade vahel toimib probleemideta. AGA lõhkuda ka ei tahaks teda, oli plaan niisama seisma jätta-ilmselt siis ei saa. Aga kustkohast ma saan selle boxi? Kas ainus võimalus on see tellida, netist otsisin, et hinnad neil mingi 4000.- tuuris (uued), välimus oli ka muidu täitsa ok (mingi Alpine vist oli see, mudelit ei mäleta-on kusagil kirjas). Saab neid kusagilt poest kohe osta? Kui eestis peab tellima siis enne tellin välismaalt kui siinseid muidusööjaid nuuman .

                              Comment

                              Working...
                              X