Teade

Collapse
No announcement yet.

Sony XR-4420

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Sony XR-4420

    Küsimus siis selline, et kas kellelgi äkki oleks töötavat esipaneeli autoraadiole Sony XR-4420? Loomulikult mingi tasu eest. See on siis makkraadio. 4*25W.
    Üks kehvapoolne pilt ka, vähemalt saab üldise ettekujutuse milline see on, esipaneel siis:

    Ei ole praegu uut raadiot võimalik muretseda praegu. Seega oleks väga hea kui kellelgi oleks selline asi ülearu kusagil.



    Sry. Sattus kiirustades natuke valesse kohta. Keegi võiks auto audiofoorumisse ümber tõsta.
    viimati muutis kasutaja marx07; 03 m 2007, 15:15.

    #2
    Vs: Sony XR-4420

    Jälle mikropragudega trükkplaat?
    Olen ise ühte sellist traatide pealejootmisega lappinud ja ühe mikrolüliti teisega asendanud (vist oli mute)... Kunagi üks tuttav kinkis mulle oma mittetöötava isendi. Pärast üksjagu ehitamist õnnestus tööle saada aga see rõõm jäi lühikeseks, mingid kaabakad viisid kogu täiega selle autost minema.

    Comment


      #3
      Vs: Sony XR-4420

      Ei, trükkplaat peaks terve olema.
      Kolm lülitit on oma töölepingut lõpetamas. Eriti "-" . Oli selline juhus sõites, et ühel hetkel kostub hääl nagu oleks nuppu vajutatud ja helitugevus vajub nulli ära. Seda on juba mitu mitu korda juhtunud. Ja teine asi mis häirib on see, et display jäi pimedaks. Teksti muidu näitab aga arvatavasti valgustus. Muidugi tunduvad täiesti parandatavad vead, vb polegi midagi väga teha. Aga ise ma eriline ehitaja ka pole. Ühel hetkel pean vist lahti harutama ja püüan lülitid ära vahetada ja display valgustuse vea ka leida. Isa on rohkem teadja inimene ehk on ka nõu ja jõuga abis.
      Eriti ei usu, et selliseid töötavaid isendeid väga ringi liigub, lihtsalt mõtlesin, et vaatan ÄKKI on kellelgi. Eks peab proovima parandada.

      Comment


        #4
        Vs: Sony XR-4420

        Lülitid on jah tuttav probleem. Mul oli vist ka "-" läbi, selle asendasin "MUTE" nupuga. Muidugi enamasti saab Tevalo või mõne teise poe kataloogide järgi ka sobiva asenduslüliti tellida ja siis saab kõik korda.
        Displei valgustuseks olid seal vist jadas kaks hõõglampi ja võimalik, et üks neist on läbi. Nende pisikeste lampide saamine võib olla keeruline.

        Comment


          #5
          Vs: Sony XR-4420

          Mul pon olemas xr-5520 paneel.peab proovima kas sobib ette või ei.Tel:54546311.

          Comment

          Working...
          X