Teade

Collapse
No announcement yet.

Kassett adpter (cd,mp3 jne)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kassett adpter (cd,mp3 jne)

    Sai siis sellien asi ostetud, pakist laht ija automakki, mp3 player järgi...algus mängis nagu norm, aga siis mõned minutid hiljem hakkab kassetti kordamööda ühele ja teisele poole kerima, kerimise ajal mängib poole helitugevusega, siis jälle kõvasti, siis jälle keribn, nagu kassett saaks koguaeg otsa. Mida teha?

    #2
    Vs: Kassett adpter (cd,mp3 jne)

    äkki mängial (automakil) randomize peal... osadel imeriistadel on selline verk küljes.

    Comment


      #3
      Vs: Kassett adpter (cd,mp3 jne)

      ei, selline asi välistatud, ja mis randomize kui ta 2sekundilsite vahdega kord ühele, kord teisele poole kerib ilma et muusikat kostukski.

      Comment


        #4
        Vs: Kassett adpter (cd,mp3 jne)

        panen võibolla täiega puusse aga äkki on selline värk et vaatab et lint ei liigu ja siis hakkab edasi või tagasi kerima....

        Comment


          #5
          Vs: Kassett adpter (cd,mp3 jne)

          arvatavasti on makil rihm veninud(sageli)või mehanism sodi täis(harvem).selle tulemusel ei jaksa kasseti vedada ja rakendub revers

          Comment


            #6
            Vs: Kassett adpter (cd,mp3 jne)

            On omalgi sama vigur. Mul oli selline viga, et selle adapteri sisu käis jube raskelt ringi ja makk lülitas pidevalt reversi sisse ja selle tulemusena oli nagu sulgi heli kord kõvem kord vaiksem. Viskasin osa hammasrattaid adapteri seest välja, jäi ainult see mis vedas tagumist rulli ringi. Peale seda pole probleemi olnud.

            Comment


              #7
              Vs: Kassett adpter (cd,mp3 jne)

              ilmselt polnud need "üleliigsed" hammasrattad ruumitäiteks pandud, mis muutus pärast seda? (st. mis omadus makil kadus)



              Kuna kassetid on tänapäeval juba rohkem vanakraam ja vaevalt neid enam rohkem kuulab (ei viitsi seda hunnikut tolmuhunniku alt päästagi), siis oleks hea kui saaks selle adapter kassetiga mp3 mängijatki kuulata..kusjuures siis pole ju kerimine oluline.

              Lisandunud kaks küsimust,


              kas ise annab midaig selle vastu teha, et makk kerib iga 40 sec tagant jaamu edasi? (peale selle et iga kord mingit mälunuppu uuesti vajutada, et sama jaam püsiks ja 40sec algusest peale hakkaks lugema)



              ...ja teine, et kui mp3 mängija on nabanööripidi maki küljes, kas see tähendab ka seda, et mp3 mängija raadio kasutab auto antenni levi jaoks? (manuaalis on kirjas et stereoklapid on antenni eest, aga kui seal küljes on kassett, kas see võimendab läbi maki antennini?

              Comment

              Working...
              X