Teade

Collapse
No announcement yet.

Tarnair M-308-1 skeem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Tarnair M-308-1 skeem

    Mul on selline mono makk nagu tarnair M-308-1. Interneti allikad ütlevad, et mudel tuli välja 1993 aastal. Mul on selline mure, et mul ei ole selle asja skeemi. Internetist ma ka ei leidnud. Mõnes kohas oli küll skeemi link, aga vajutades ütleb, et pole saadaval vms. Iseenesest on tegu täiesti mõtetu asjaga. Korda tahan seda saada selle pärast, et see on mu päris esimene isiklik makk. Mina sain ta kunagi lapsena ja juba siis oli see üle 10a vana kuid töötas nagu vaja. Äkki on vanematel foorumlastel selle asja kohta infot?

    #2
    Vs: Tarnair M-308-1 Skeem

    Siit juhatab edasi Vesna 308 juurde, äki on piisavalt sarnased.
    (Google.ru: тарнаир м-308 схема)
    https://rem-tv.net/stuff/tarnair-m-308-1
    http://hparchive.com/
    https://worldradiohistory.com/index.htm

    Comment


      #3
      Vs: Tarnair M-308-1 skeem



      Vbla sarnane...
      "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

      Comment


        #4
        Vs: Tarnair M-308-1 skeem

        sarnasus on olemas. Taasesitus/salvestus võimendi plaadil mõned tähised ühtisid minu käes oleva isendiga. Mootori juhtimine on aga hoopis teine. Vesna 308 on mingi spetsiifilise mootoriga. Minu omal on tavaline alalisvoolu mootor. Võibolla saan isegi makki häälestama hakata selle skeemi järgi. Lüüdid küll vahetasin ära juba mõnda aega tagasi, kuid midagi on ikka valesti. Niisama trükkplaadile peale vaadates ma ei oska arvata milline trimmer potekas on mille jaoks jne. Mäletan, et kunagi keerasin seal igasuguseid trimmer potekaid mis ette jäid :P

        Comment

        Working...
        X